La cantant Chenoa a un acte organitzat per RTVE

Chenoa ho acaba de confessar: què va fer amb el famós xandall de la ruptura amb Bisbal

La peça de roba, que ha confessat que va comprar «per sis euros», es va convertir en una icònica imatge de la cantant

Chenoa s'ha sincerat sobre el que va fer amb el famós xandall que va marcar la història de les ruptures amoroses al nostre país. La concursant d''Operación Triunfo 1' ha acudit com a convidada al programa 'Dos parejas y un destino' de TVE per parlar en profunditat sobre la seva vida sentimental i, com no, la seva mediàtica relació i posterior ruptura amb David Bisbal. La famosa de 'Tu cara me suena' ha respost sense embuts a totes les preguntes de la Terremoto de Alcorcón, que no es va deixar cap tema en la conversa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les confessions a TVE de Chenoa sobre la seva relació amorosa amb David Bisbal

Chenoa ha participat al costat de Jesulín de Ubrique en l'última entrega del programa de Televisió Espanyola i s'ha sincerat com mai sobre la seva relació amb David Bisbal. «Éreu els nostres Ava Gardner i Frank Sinatra. Éreu una parella nostra perquè vam veure la història d'amor. I va ser molt bonica, i vau ser molt estimats», va explicar l'entrevistadora madrilenya a la seva convidada.

[Tweet]1370042581955018754[/ tweet]

Chenoa harecordat la seva relació amb el d'Almeria, tot i confessar que li costa parlar amb naturalitat del tema per tot l'enrenou mediàtic que genera cada declaració seva, fins i tot quan ja han passat dues dècades des de la ruptura. «De vegades costa perquè sembla que sóc jo la que parlo, quan en realitat tothom intenta caure en aquest tema. És veritat que érem els dos molt coneguts, i per aquest costat calia aguantar, però ja quan passen 20 anys i segueixen i segueixen ... Em barallo? No contesto? Si no contesto sóc 'borde'; si contesto, parlo ...», assegurava Chenoa.

L'artista no sap com actuar davant la insistència per recordar la relació, tot i que també entén les preguntes davant la repercussió que ha tingut el seu amor. «És la història que jo crec que ha quedat una mica al cor de la gent. Jo ho entenc», ha admès.

L'artista ha recordat amb afecte la seva història amb el que va ser el seu company de l'Acadèmia d''OT', però també ha volgut deixar clar que ha passat pàgina tot i els continuats rumors que la titllen d'«eterna enamorada». «La ruptura se supera i es veu amb un altre prisma i una altra distància, el que passa és que tothom intenta buscar aquest 'no s'ha oblidat'», ha assenyalat. 

La cantant confessa què va fer amb el famós xandall

L'exconcursant de la primera edició d''Operación Triunfo' no va esquivar cap tema, arribant a confessar que no té el número de telèfon de David Bisbal guardat en la seva agenda. No obstant això, el moment de l'entrevista que va acaparar totes les mirades va ser quan Chenoa va rememorar l'episodi del xandall que va marcar un abans i un després a la seva vida.

[Tweet]1245347582970408961[/ tweet]

Aquell moment, en què va lluir el xandall, completament enfonsada, per comparèixer davant els mitjans de comunicació i anunciar la seva ruptura amb el d'Almeria, l'ha perseguit fins avui dia. I això que l'artista es va desfer de l''outfit' fa ja un temps. «El xandall jo crec que el vaig regalar. No diré on el vaig comprar, però em va costar sis euros», ha admès Chenoa sense embuts, sobre un xandall que, amb tota seguretat, podria haver-se venut per molts euros a Internet.

Encara que es va desfer d'aquell famós 'outfit', l'artista ha reconegut que ha conservat altres coses de la seva relació amb David Bisbal, com és el cas d'un regal que li va fer el cantant. «Em va regalar un vestit i el tinc guardat, això no ho he tirat», ha reconegut.

[Tweet]1370499089482321920[/ tweet]