Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chenoa.

Chenoa pren una decisió després de veure al seu pare vivint al carrer

Chenoa, al punt de mira per les polèmiques declaracions del seu pare biològic

No és cap novetat que Chenoa sempre ha tingut una relació força complicada amb el seu pare biològic, José Carlos Corradini. I és que des que va saltar a la fama, la cantant mai no ha volgut donar gaires detalls sobre el motiu pel qual no manté cap contacte amb el seu progenitor.

Però, al contrari que l'artista, l'argentí sempre que li ha sorgit l'oportunitat ha parlat alt i estès de la seva filla. De fet, han estat diverses vegades en què ha concedit entrevistes a mitjans espanyols per carregar durament contra l'exconcursant d'Operación Triunfo, ja que la culpa de no voler tenir cap relació paternofilial amb ell.

Ara, un altre cop, en el moment més dolç tant professional com personal de Chenoa, el nom de José Carlos Corradini ha tornat a sonar amb força per les últimes i polèmiques declaracions que ha donat.

Primer pla de Chenoa parlant
Chenoa acaba de rebre un cop dur | Europa Press

El pare de Chenoa: «m'estic morint de gana»

Recentment, Socialité ha entrevistat el progenitor de Chenoa per un veritable motiu. I és que segons ha confessat aquest per a l'espai presentat per María Patiño, es troba en una situació molt complicada perquè ha de sortir dia rere dia al carrer a demanar diners per dinar. Per això, ha volgut demanar ajuda urgentment a la cantant.

«Ella sap perfectament que té un pare biològic a l'Argentina que s'està morint de gana i està en situació de carrer», començava dient. «El que necessito és poder donar-me una dutxa per dia. Compliré 69 anys i he de sortir cada dia a buscar aquesta plata (diners) per poder menjar», prosseguia.

Cal recordar que el progenitor de Chenoa viu a Buenos Aires, lloc natal on es guanya la vida venent mascaretes. «Si un dia venc tres màscares o quatre aquell dia menjo. Encara que no compro menjar car, sinó barat», explicava.

De fet, la seva situació és summament delicada que fins i tot ha revelat que podria perdre la seva vivenda. «Al gener segurament que estaré en situació de carrer. Amb la inflació que hi va haver en aquest país segur que me'n demanaran 200. Encara que me'n demanin 150, d'on trec els 50 que em falten?».

Tal com ell mateix ha confessat, tan sols necessitaria per part de l'artista una manutenció de 100 euros al mes, ja que amb aquesta quantitat en tindria prou per poder viure. «Aquests diners són un taló de qualsevol sabata de què la senyora tingui. És un taló, eh? No la sabata. Un taló! Les sabates que fa servir ella valen més de 400 o 500 euros cada parell», carregava contra la seva. filla.

Això sí, lluny de tancar les seves crítiques cap a la mallorquina, també va dedicar diverses pulles per al seu marit, és a dir, el seu gendre, Miguel Sánchez Encinas. «No entenc com aquesta gent de sang blava, com aquí els diem, poden estar conformes amb el que se m'està fent», afegia molt disconforme.

«Les arrels no es poden negar i no podeu fer abandonar un pare. Que les accepti, per molt dolentes que siguin», revelava, «Si tingués el poder de treure-li el meu cognom, se'l trauria demà», confessava de manera contundent .

Així mateix, també per a aquest mitjà va amenaçar públicament de presentar-se a Espanya i muntar un escàndol a l'aeroport d'Adolfo Suárez Madrid Barajas amb l'objectiu que la seva filla acabi actuant. «Quan vingui la policia, si jo els dic que en sóc el pare, haurà d'actuar», deia.

El pare biològic de Chenoa està travessant una delicada situació
El pare biològic de Chenoa està travessant una delicada situació | Trendings

Chenoa, allunyada del seu pare

Sens dubte, la mala relació entre Chenoa i el seu pare es remunta des de fa molts anys. I és que tots dos van perdre el contacte quan els seus pares van decidir separar-se, aleshores ella tenia un any i el seu germà Sebastián dos.

En tot aquest temps que ha passat des d'aquell moment, Corradini només ha visitat la seva filla dues vegades. La primera va ser quan tenia 16 anys i, la segona, quan va fer el primer viatge a Espanya.

«Jo em vaig separar de la mare quan els meus fills eren nens. Jo era un jove de 18 que no sabia res de la vida i, per aquestes circumstàncies, em vaig separar. No va ser fàcil. Vinc d'una família humil. A mi em va conèixer pel 73 sent hippie i amb una manera de veure la vida menys capitalista», va explicar en una ocasió.