Chenoa

Chenoa publica la foto que no li agradarà a David Bisbal

David Bisbal no sap a què juga la seva exparella

Chenoa ha trobat l'estabilitat sentimental al costat del seu marit Miguel Sánchez Encinas. Després de la sonada ruptura amb l'exconcursant d'Operación Triunfo', David Bisbal, la mallorquina va trigar un temps a recuperar l'estabilitat emocional. Ara, Chenoa sorprèn els seus seguidors des del perfil d'un altre home que no és la seva parella, cosa que preocuparà Bisbal, i molt.

Chenoa i Bisbal van tenir una relació d'una mica més de tres anys després de la sortida del programa 'Operación Triunfo'. La seva ruptura va sacsejar el cor dels seus seguidors, un final tan mediàtic que anys després segueix fent parlar. «He de pensar, necessito temps, millor ho deixem», li va dir l'almerienc a la seva xicota.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Chenoa apareix al perfil d'Instagram d'un vell amic que sorprendrà Bisbal

Ara, Chenoa, molt acostumada a publicar fotos a les xarxes socials, s'ha deixat veure a l'Instagram d'un company i amic seu. Chenoa apareix al costat de David Bustamante, a qui també va conèixer a la primera edició del programa musical més famós de la televisió. Tots dos posen per a la càmera, ell gesticulant amb els llavis com si enviés un petó, ella fent un gest de victòria.

David Bustamante i Chenoa són amics des de fa més de dues dècades i des de llavors són inseparables. La imatge demostra que la seva amistat es reforça encara que hagin passat els anys. «Aquí, coneixent una noia de qui soc molt fan», escriu Bustamante.

Els seus seguidors i amics no han trigat a reaccionar a la imatge amb comentaris i m'agrada. Geno Machado feia broma amb els protagonistes de la foto: «Compte amb aquesta noieta!!». Curiosament, el missatge més repetit ha estat una petició, que la parella faci un duet.

Durant la seva participació a 'Operación Triunfo' els exconcursants ja van interpretar una cançó junts. 'Te quiero, te quiero' va ser el tema escollit per Chenoa i Bustamante. Un moment que potser els seus admiradors voldrien que es tornés a repetir després de tants anys.

David Bisbal, motiu d'enfrontament entre Chenoa i Rosa López

La sòlida amistat entre Bustamante i Chenoa no es repeteix en cas d'altres participants de la mateixa edició. És sonat el distanciament entre la intèrpret de 'Cuando tú vas' amb Rosa López. El motiu seria el mateix David Bisbal, així ho va afirmar algú molt proper a la cantant mallorquina.

«Que Rosa tingui una bona relació amb Bisbal no entra al cap de Chenoa. Que Rosa cantés amb Bisbal fa poc en un concert celebrat a Almeria, ha suposat la punta final. Rosa ha patit tot el que va passar entre Chenoa i David i, quan es van abraçar al concert del retrobament d''Operación Triunfo' , es va posar a plorar», explicava aquest amic.

Foto del casament de Chenoa i Miguel Sánchez Encinas
Chenoa i Miguel Sánchez Encinas es van casar l'estiu passat | Instagram (@CHE_LAMEJOR)

Últimament les dues exconcursants han protagonitzat declaracions creuades als mitjans. Fet que demostra que la sintonia i amistat no és la norma en els participants a la primera edició d''OT'. El que és segur és que Chenoa va superar fa temps la ruptura amb Bisbal i és feliç amb el seu marit, amb qui va contraure matrimoni l'estiu passat.

Chenoa, superat el final de la seva relació amb Bisbal, es va trobar amb Elena Tablada qui va ser parella de l'almerienc i mare de la seva filla, Ella. Totes dues van coincidir per primera vegada en un acte organitzat per la revista ¡Hola! a l'Hotel Ritz de Madrid. Les exparelles de Bisbal van posar somrients, agafades de la mà i protagonitzant una històrica trobada que pocs esperaven.

Imatge d'Elena Tablada amb Chenoa.
Bisbal es va sorprendre en veure una foto de les seves ex juntes | Instagram

És segur que Bisbal es va sorprendre llavors en veure la imatge de les seves dues ex juntes. Ara, haurà reaccionat en conèixer la publicació en què Bustamante apareix al costat de Chenoa en actitud somrient per a delit dels seus seguidors.