Chenoa es desfà en directe en parlar del seu nòvio i el seu problema de salut

La cantant s'ha 'trencat' en un programa de televisió a Canal Sur

La cantant Chenoa a un acte organitzat per RTVE
Chenoa es desfà en directe en parlar del seu nòvio i el seu problema de salut | Gtres

Sense cap dubte, Chenoa és una de les cantants més estimades del nostre país. D'aquí que no hi hagi mitjà de comunicació que no vulgui comptar amb la seva presència, per a satisfacció del públic i, precisament per això, l'últim programa que ha aconseguit tenir-la com a convidada és 'El 'show' de Bertín', que presenta Bertín Osborne a Canal Sur. Un espai on va acudir ahir a la nit la mallorquina i en què, potser com mai, es va sincerar amb els espectadors.

Així, davant de la imatge de dona de caràcter i dura a la qual ens té acostumats, l'artista es va mostrar més sensible que mai. Tant és així que no va poder evitar les llàgrimes en el moment en què va tocar temes tan importants com el seu xicot, l'uròleg Miguel Sánchez Alzines, o el seu problema de salut.

Chenoa parla obertament del seu noi

La cantant sempre ha estat força reservada pel que fa a la seva vida privada, però ahir al programa de la televisió andalusa va ser tot el contrari. Tant és així que no va dubtar a parlar obertament de la relació amb el seu xicot, explicant com es van conèixer. En concret, va revelar que «va ser un 'amor a primera vista'. Ens vam conèixer en un sopar amb amics i només entrar vaig sentir la seva veu. Quan va passar vaig dir: 'No pot ser'. L'hi vaig dir a la meva amiga, es va asseure al meu costat i tot va ser molt natural. Des de llavors no ens hem separat».

De Miguel va dir que és una persona tranquil·la i reservada així com que li encanten les converses que tenen. I és que va revelar que «podem estar parlant hores sobre qualsevol tema. És que fins a arribar a una persona com ell...». En aquest moment, Chenoa no va poder evitar trencar a plorar, perquè el seu noi significa molt per a ella. Tant és així que ha manifestat: «Diu una amiga que quan et passa alguna cosa bona cal dir-ho molt alt i tot just que m'hagi tocat un àngel com Miguel...».

El seu present i el seu futur amb el seu xicot

La cantant no va dubtar a seguir parlant de la seva relació de parella, en concret, del que ha suposat que el seu noi arribés a la seva vida: «Em fa sentir molt a gust amb mi mateixa, a ser més vulnerable i sortir d'aquest paper dur que coneix la gent. Ha aconseguit que m'estimi, portava anys sense fer-ho». De la mateixa manera, també va exposar que ella ha intentat ser un gran suport per a Miguel durant aquest últim any. I és que, com a metge que és, ha estat i està en contacte constant i diari amb el Coronavirus.

En aquest sentit, Chenoa va confessar que «aquest any amb la pandèmia ha estat molt dur. Intento que quan estigui a casa no pensi en tot això, veiem una sèrie, sortim de passeig... Som molt bons companys i jo a casa soc una noia molt tranquil·la». En aquest punt se li va preguntar sobre les seves noces amb Miguel, que s'havien de celebrar el juny passat i que van haver de suspendre per la Covid. A aquesta qüestió, ha manifestat que «de moment no hi ha data. L'únic que lamento és que he perdut pes per al casament i ara hauré de mantenir-me tres anys».

El seu problema de salut i David Bisbal

Tan a gust va estar Chenoa al programa que també va parlar d'altres temes 'espinosos'. Així, per exemple, es va voler conèixer com l'afecta en la seva vida el problema de salut que pateix. En aquest sentit, ha exposat que «he tingut problemes d'endometriosi i no és una cosa que m'hagi traumatitzat. Soc una dona molt situada amb el dolor i tot ho poso al seu lloc».

De la mateixa manera, va sortir a la llum la seva ruptura amb David Bisbal, de la qual va reconèixer que ho va passar realment malament, però que ara, anys després, prefereix quedar-se amb un record dolç d'aquest moment. A més, va parlar sobre les famoses imatges en què va sortir plorant a les portes de casa després d'assabentar-se que el cantant havia trencat amb ella. I sobre aquestes, amb sentit de l'humor, no va dubtar a manifestar: «Quan vaig veure les imatges, em vaig fer pena fins i tot jo».


Comentaris

envia el comentari