El cantant David Bisbal durant un concert

David Bisbal, consternat: «No em van deixar veure-la viva...»

El cantant no dona crèdit a les paraules de la seva exparella, Elena Tablada

David Bisbal s'ha quedat perplex després de conèixer el testimoni de la seva ex, Elena Tablada, sobre la pèrdua de la seva àvia fa dos mesos. Era un dels pilars fonamentals de la seva vida i va morir a causa de la Covid-19 el passat desembre. I en patir demència senil i verificar en la radiografia que el virus estava dins de la dona, van haver d'ingressar-la.

La càrrega viral, segons ha explicat Tablada, era escassa, però malgrat això, la seva estimada àvia va morir per falta d'oxigen en sang, circumstància que ha denunciat en les seves xarxes socials perquè ningú va estar amb ella la nit en què va morir. «Ningú va anar a vigilar-la en tota la nit, i és que perquè algú mori per falta d'oxigen a la sang ha d'estar 4 hores sense atenció», ha denunciat Tablada a Instagram.

El drama d'Elena Tablada relatant que van deixar a la seva àvia sola

L'àvia d'Elena Tablada va morir sola i, segons els documents que ha publicat l'ex de Bisbal, la seva àvia tenia dret a un acompanyant a l'habitació per tractar-se d'una persona dependent. «Ha d'estar acompanyada per llei les 24 hores del dia per un familiar seguint les mesures de protecció que exigeix aquest virus», ha lamentat. Però, la veritat és que aquesta companyia mai va poder arribar i la seva àvia va morir en solitud i sense saber què li passava i per què no hi anava ningú a veure-la.

Primer pla d'Elena Tablada
Elena Tablada denuncia les males pràctiques de l'hospital on va morir la seva àvia per Covid | GTRES

Tot i que va trucar en nombroses ocasions a l'hospital per parlar amb ella, o les diferents visites que va fer per fer-li arribar les seves medicines, la veritat és que amb prou feines va poder veure a la seva àvia des que va ingressar fins al dia que va morir.

«A la meva mare i a la meva tia els hi van dir que l'habitació estava molt lluny i que si hagués estat més a prop del passadís sí que haurien pogut entrar. La senyoreta no em transferia a l'habitació, em deia que si la meva àvia no m'agafava el telèfon no em podia ajudar», ha explicat, cosa que no va comprendre perquè la seva àvia no podia agafar un telèfon per la seva demència.

Tablada només va poder entrar una vegada en posar una excusa per parlar amb el metge, que no era altra que donar-li una medicina específica. Gràcies a això, l'ex de David Bisbal va aconseguir acomiadar-se d'ella d'alguna manera. «La pobra em va dir: jo estic divina, el que no sé és per què soc aquí soleta. Se'm va trencar el cor perquè és una persona que no ha estat mai sola i va morir sola en una cambra», ha relatat embargada per l'emoció.

«No em van deixar veure-la quan era viva, però sí el matí que va morir»

Una cosa que Elena Tablada no va entendre va ser que en morir li van deixar passar a veure-la: «No em van deixar veure-la quan era viva, però sí el matí que va morir. És que quan es mor ella també es mor el Coronavirus amb ella?», s'ha preguntat a les seves xarxes socials.

La gran denúncia de la jove és que la seva àvia va morir per falta d'oxigen a la sang perquè ningú va anar a cuidar-la durant aquella nit. «Veure a la meva àvia morta al seu llit, sense una via, sense sèrum, i descobrir en l'informe mèdic que va morir per falta d'oxigen en sang i no per una altra cosa, mai m'ho perdonaré», ha dit.

I si bé, possiblement la seva àvia no va patir massa en el moment de morir, Tablada no ha passat per alt que li havia observat al metge sobre el perill de posar-li una màscara d'oxigen i li va suggerir «que la supervisessin perquè ella s'ho treia» , ha conclòs.

[Predef]infrmate-ms-sobre-el-coronavirus-622[/ Predef]