Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa revela què va passar la nit que va dinamitar-ho tot entre ella i Rosa López

Chenoa no amaga què feia Rosa

Chenoa va deixar clar quina era la seva relació amb Rosa López en unes declaracions recents: «És la meva companya, les meves amigues són Geno, Gisela, Natalia…». Unes paraules que han generat polèmica i resposta per part de l'altra protagonista, Rosa López. Ara hem sabut quines circumstàncies van portar totes dues a distanciar-se.

Durant el temps que van estar a l'acadèmia d'Operación Triunfo 1 tots els participants semblaven ser amics i emportar-se molt bé. Després de 22 anys, la realitat és que la relació entre els concursants de la primera edició d'OT no és gens bona. L'última polèmica ha estat provocada per les paraules de qui va quedar en quarta posició, Chenoa, referint-se a la guanyadora, Rosa López.

En sortir de l'acadèmia, la mallorquina i la granadina presumien d'una gran sintonia entre elles. De fet, Rosa va estar molt a prop de Chenoa quan David Bisbal va posar punt final a la seva relació. Tot i això, aquesta amistat es va anar deteriorant amb els anys per certs motius que ara s'han conegut.

Foto de Rosa López i Chenoa.
Hem descobert per què es van allunyar Rosa i Chenoa | Europa Press

Segons paraules de Kiko Hernández a Sálvame, «no han tingut una amistat». El col·laborador aclareix que sempre s'han comportat com a «competidores» entre elles. «La realitat és que no es poden ni veure i tenen enveja al cap, així anomenen David Bisbal, i la resta estan competint», aclareix Kiko.

Van començar a distanciar-se a Tu cara me suena

Un testimoni anònim va posar data a l'origen del distanciament entre les dues cantants. Va ser l'any 2016, coincidint amb el programa Tu cara me suena d'Antena 3. «Chenoa era jurat i Rosa era concursant d'aquesta cinquena edició», explica el testimoni.

Després d'acabar de gravar, l'equip solia fer cada setmana una festa a la zona alta de Barcelona. A partir d'aquí va ser on l'amistat es va trencar del tot. «Jo vaig veure com, nit rere nit, Rosa ho donava tot en aquella discoteca i, quan dic tot, és que es desinhibia en excés, es deixava portar massa i provocava situacions complicades», afirma aquesta persona.

Chenoa li deia a Rosa que canviés la seva actitud, que no podia comportar-se així. «L'aconsellava, parlava amb ella i li deia "no pots seguir així", però malgrat aquestes renyines, Rosa tornava al mateix. Era una situació incòmoda, aquí es va començar a trencar aquesta amistat tan forta», continua.

Rosa López, en el programa de TVE
Rosa López es desinhibia a les festes posteriors de les gravacions de 'Tu cara me suena'. | LA 1

La resta de concursants ja no són 'una pinya'

Més de dues dècades han passat del concurs que va generar rècords d'audiència a Televisión Española. Tot i que semblava que els seus concursants formaven una gran família, amb els anys s'ha vist que hi ha més desavinences que amistats. Així va quedar reflectit en El reencuentro de OT1 emès a la cadena pública.

El millor detall va ser que David Bisbal va aterrar l'últim i va arribar sol a la sala on hi havia els 15 companys. Es van fondre en una forçada abraçada que va ser l'avantsala d'allò que vindria després. El cantant d'Almeria estava completament desubicat, desconnectat dels seus companys i Rosa era el seu únic suport.

La tensió entre Bisbal i Chenoa va ser evident, les mirades de la mallorquina no deixaven cap dubte sobre la incomoditat que sentia. També va ser evident la tensió entre el tristament mort Alex Casademunt i Juan Camus. Un desacord que es va visibilitzar més tard davant l'absència del càntabre al concert que els concursants d'OT1 donarien dies després a Barcelona.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp