Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió

Christian Gálvez i les cruels paraules que va dir a Almudena abans de marxar

Christian Gálvez es troba en una situació delicada perquè la família d'Almudena ha parlat

Christian Gálvez era una de les cares més amables de la televisió, però ha passat una cosa que ho ha canviat tot. S'ha enamorat de la presentadora i periodista Patricia Pardo, gest que no ha agradat gens a la família d'Almudena Cid. L'entorn ha trencat el silenci per deixar clar que l'antic conductor de 'Pasapalabra' té molts secrets amagats.

El presentador és força discret i mai no parla de la seva vida privada, per això tothom va entendre que no es pronunciés sobre la seva separació. Una coneguda publicació, la revista 'Hola!', va anunciar la notícia en exclusiva i les dues parts van guardar silenci. Almudena es va adonar que era millor parlar del tema i així ho va fer, però des del màxim respecte.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez podria haver mentit a Almudena Cid. | GTRES 

Christian ha confirmat la seva història d'amor amb la Patrícia i la família Cid, l'antiga família política, ha donat un cop a la taula per explicar la veritat. Una font de total solvència que no ha volgut revelar la seva identitat ha parlat amb el diari 'La Razón'. Suposadament, Gálvez va començar una relació amb Patricia Pardo mentre seguia casat amb Almudena, però és una cosa que no està demostrada.

Ell s'ha quedat sense alè en escoltar les declaracions que recull 'La Razón', ja que el deixen en una situació delicada. «La va deixar per sorpresa, però ara sabem per què», comenta una persona propera a l'exgimnasta. El més greu de tot, segons aquesta informació, és que el comunicador va enviar a Cid un missatge força nociu.

Christian Gálvez va regalar flors a Almudena Cid

Christian és un home respectuós i educat, o això és el que demostra en totes les seves intervencions televisives. Per això a Almudena no li va estranyar rebre un ram de roses amb el missatge següent: «Tens les claus del meu cor». Aquestes dures paraules van fer que l'actriu respirés tranquil·la i que pensés que el presentador n'estava completament enamorat.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez podria haver començat amb Patricia en un moment delicat. | Catalunya Diari 

Gálvez, segons el familiar que ha parlat a 'La Razón', no s'ha portat bé perquè a donar esperances a la seva exdona fins al final. «Tots els que l'estimem estem sorpresos, però volem respectar-la». «Va deixar Almudena de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja sap per què», sentencia deixant el dubte a l'aire.

Patricia Pardo s'ha vist embolicada amb un escàndol colossal, però ella no és responsable de res del que ha passat. Quan va començar amb el presentador feia un any que estava divorciada i era una dona lliure, així que no ha de donar explicacions. Després dels últims esdeveniments, hi ha gent que pensa que Gálvez ha solapat les dues relacions.

Christian Gálvez i Almudena estaven reformant casa seva

Christian, segons l'opinió de la seva antiga família política, ha tingut un comportament poc honest amb la seva exdona. Suposadament va dissimular que tenia problemes amb ella, fins i tot estava reformant la llar que compartien i tenien plans comuns. «Van fer una reforma a casa«, comenta la font.

Patricia Pardo continua la seva carrera mediàtica sense obstacles, ja que gaudeix d'una situació privilegiada i ningú la posarà en dificultats. No la forçaran, així que mai no sabrem què pensa sobre aquest triangle amorós que està causant tanta polèmica. L'únic que és clar és que l'exgimnasta no està passant per un bon moment.

Almudena Cid està treballant al teatre i els crítics asseguren que és una actriu de primera categoria. Segons ha explicat, es refugiarà en aquesta professió fins que passi la tempesta, ja que no vol donar explicacions concretes. El més important per a ella és mantenir la prudència que sempre l'ha caracteritzat.