Muntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Christian Gálvez fa enrabiar Almudena Cid per les seves noves filles

Christian Gálvez farà un pas molt important a la seva vida

Christian Gálvez i Almudena Cid, durant 11 anys, van formar una de les parelles més consolidades del panorama social del nostre país. Per aquest motiu, va sorprendre enormement la seva ruptura a finals del 2021. Una separació que no ha estat gens amistosa, i menys després que ell revelés la seva nova relació amb Patricia Pardo.

Des de llavors, la tibantor entre els que van ser marit i muller ha estat notable i ella ho ha passat especialment malament. I patirà o, almenys, li farà ràbia veure els passos que ell està fent amb la seva xicota actual. En concret, sembla que es mudarà a viure amb ella i les dues filles.

Christian Gálvez aposta per la nova relació

El presentador d'Alta tensión va confirmar que estava sortint amb Patricia només dos mesos després d'anunciar el final del matrimoni. Això li va guanyar nombroses crítiques i, fins i tot, va fer aixecar els rumors que podria haver estat infidel a Almudena. Però ell no va entrar al joc i només va fer servir els mitjans i les xarxes per exposar que estava feliç i il·lusionat amb Pardo.

Tots dos, que són molt reservats amb la vida privada, no han dubtat a parlar puntualment de la seva història d'amor. Una història per la qual aposten tant que, segons Informalia, ara han decidit fer un pas més i molt important. Pel que sembla, començaran a conviure sota el mateix sostre.

Suposadament, quan acabi l'estiu, Christian es mudarà a casa la seva xicota, per començar una nova vida al seu costat i al de les seves filles. Aurora i Sofia, de 6 i 3 anys respectivament, que són fruit del seu matrimoni amb el policia Francisco Márquez.

Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez
Christian Galvez se'n va a viure amb Patricia Pardo i les seves filles | Catalunya Diari

Segons indica la publicació, Gálvez ha encaixat perfectament amb les nenes i està molt il·lusionat per començar un nou rumb vital. Té clar que estima la seva xicota i vol que la seva relació es consolidi encara més. Espera que tots quatre siguin realment feliços en aquesta etapa que han començat molt aviat.

Presumptament, el madrileny ja havia passat alguna nit a la casa de la seva parella. Va ser la manera que van trobar que comencés a fluir el contacte amb les menors i de veure si era possible la convivència. I, pel que faran, sembla que tot ha anat molt bé.

Aquest pas que ha decidit fer és clar que no deixarà indiferent la seva exdona. Almudena segur que s'ha quedat perplexa per la rapidesa amb què ell va amb la periodista. Fins i tot no descarta la possibilitat que la parella decideixi fer el pas de convertir-se en pares, cosa que ell sempre ha volgut.

Christian Gálvez coneix els darrers moviments de la seva ex

El que va ser presentador de Pasapalabra està feliç i encantat amb el moment que viu. Però això no evita que estigui al dia dels moviments d'Almudena. És així com ha conegut que ella també sembla estar refent la seva vida sentimental.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Christian Gálvez aposta per la seva relació | Europa Press

Segons ha publicat recentment la revista Semana, l'exgimnasta hauria iniciat una relació amb Gerardo Berodia. És un exfutbolista que treballa ara com a agent de jugadors i que era conegut des de fa temps de Cid i de Gálvez. S'ha revelat que durant anys van compartir vetllades i escapades.

De moment, ella no ha volgut confirmar ni desmentir el romanç, s'estima més mantenir-se en silenci i allunyada dels mitjans.