Primer pla de Christian Gálvez.

Christian Gálvez tocat en descobrir que la malaltia ha devastat la seva xicota

Christian Gálvez ha vist que la seva parella s'ha acomiadat d'una persona molt estimada

En els darrers mesos, Christian Gálvez s'ha hagut d'acostumar a bregar amb ser el focus d'atenció. Després de la sonada ruptura amb Almudena Cid després de més d'una dècada sent parella, el periodista, poc temps després, refeia la vida al costat d'una altra persona.

Així és, tothom coneix a la perfecció que la identitat de la susdita és, ni més ni menys, que Patricia Pardo. De fet, malgrat que la relació va sorgir ràpidament, tots dos ja es coneixien perquè s'havien creuat més d'una vegada pels passadissos de Mediaset España. Fins i tot, havien connectat des del primer moment i havien format una bonica amistat.

Patricia Pardo amb els ulls plorosos
Patricia Pardo desolada per la mort d'una companya seva. | Mediaset

De fet, tots dos estan vivint una aventura veritablement idíl·lica, tant que, fins i tot, han passat les seves respectives vacances d'estiu junts. Tot i això, malgrat que el seu festeig va vent en popa, Christian Gálvez ha hagut d'ajudar la seva noia en aquests moments tan durs que la cadena està travessant: una mort inesperada d'una reportera molt estimada per tots els espais de Telecinco. Així és, ens referim a Mónica Domínguez.

Patricia Pardo plora la mort d'una companya molt estimada

Justament, fa uns dies, va sortir a la llum la tràgica notícia que una coneguda periodista de Mediaset va morir el darrer 30 de juliol a causa d'una «llarga malaltia», segons informaven. Mónica, reportera de la cadena, moria amb 38 anys envoltada dels seus familiars a casa seva a Ponferrada.

Sens dubte, la seva mort ha deixat tots estupefactes i, per aquest motiu, la cadena ha volgut rendir-li homenatge en tots els seus programes.

De fet, el primer va ser Socialité, que va donar la trista notícia en directe. Hores més tard, a Ya es verano, tant Verónica Dulanto i Alexia Rivas, amigues seves, es trencaven en directe en el moment en què van abordar el tema de la seva mort.

Ahir, 1 d'agost, Patricia Pardo també va voler dedicar-li unes emotives paraules i un preciós vídeo a la seva companya i amiga. «No volem acomiadar el programa sense dir adeu a Domínguez, que va ser la nostra reportera durant tres anys», començava dient.

«Ahir vam conèixer la notícia, ens va deixar a tots absolutament devastats. És d'aquelles notícies que llegeixes, t'envien a WhatsApp i penses que és impossible. Ens ha deixat víctima d'un càncer, perquè em nego a dir això de llarga malaltia. Ella va morir per un maleït càncer que se l'ha emportada», va continuar expressant.

«Volem tenir un record per a la seva família, els seus pares i la seva germana. No hi ha prou paraules de consol. Només que tinguin alguna cosa molt clara. No hi ha ni una sola persona que hagi coincidit amb ella que no estigui sentint-ho, plorant i lamentant la seva pèrdua. Era una treballadora única, extraordinària, sempre amb un somriure als seus llavis, un somriure que recordarem sempre», ha destacat la núvia de Christian Gálvez.

Seguidament, l'espai matutí va voler honrar la memòria amb un vídeo on es recopilava els seus treballs com a reportera.

Christian Gálvez: el suport més gran de la seva parella en aquests moments

Al llarg de la seva carrera professional, Mónica Domínguez va treballar per a Viajeros Cuatro, Cuatro al día i, fins i tot, a El programa de Ana Rosa, entre altres, on van coincidir. En alguns moments del vídeo que van projectar a l'espai d'Ana Rosa, es podia veure la periodista fent reportatges en aquests esmentats formats de Telecinco.

Justament, setmanes abans de morir, apareixia a Cuatro al dia amb Joaquín Prat. «Se'n va anar lluitant i treballant fins a l'últim moment, perquè aquesta imatge que acabem de veure amb Joaquín és de fa només dues setmanes», deia la xicota de Christian Gálvez.

«Ella va gravar el seu últim viatge per a Viajeros Cuatro i es va agafar una baixa. Portava la seva malaltia amb absoluta discreció. La seva família està, lògicament, trencada i destrossada i tot el Bierzo perquè ha estat una gran ambaixadora de la seva terra», afirmava Pepe del Real.

«Era una persona molt vital que no volia que se sabés tot això», explicava el periodista. Per acomiadar-la, tots dos li van dedicar paraules d'afecte com un «vola alt, companya» i un «un petó enorme».

Això sí, es van quedar amb el més important de la reportera. «Ha mantingut fins a l'últim moment la seva dignitat i, sobretot, aquest somriure que la caracteritzava», tancava emocionada la parella de Christian Gálvez.