Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez

Christian Gálvez, trencat, confirma que el seu amic ha mort

Christian Gálvez acomiada el seu amic que admirava

Christian Gálvez, rostre conegut de la televisió per presentar durant 12 anys el programa Pasapalabra, ha patit recentment un cop dur. Es tracta de la mort d'un dels seus grans amics, el dibuixant gadità Carlos Pacheco. L'autor dels superherois més coneguts ha mort d'esclerosi lateral amiotròfica (ELA) a 60 anys.

Pachecho va ser el creador de dibuixos tan populars com Patrulla-X, Los Cuatro Fantasticos, Thor, Los Vengadores o personatges com Superman. Ell mateix va anunciar el mes de setembre passat que patia aquesta malaltia. Ha afirmat a les seves xarxes socials que malgrat aquest «gir» que li havia donat la vida se sentia «afortunat per tot el que s'ha viscut».

A l'abril Pacheco es va retirar de la feina, decisió que prolongaria durant un any «per un problema de salut». Però no va ser fins fa dos mesos quan va comunicar el motiu: «És el que hi ha i és el que cal enfrontar-s'hi», declarava. Unes declaracions que van agafar per sorpresa amics i admiradors que van deixar constància del seu suport a les xarxes socials.

Christian Gálvez, trencat per la mort del dibuixant

Christian Gálvez, en conèixer la notícia de la trista mort del seu amic, ha volgut dedicar-li unes paraules a través del perfil d'Instagram. «Estimat Carles, te'n vas massa aviat». Unes paraules sentides, escrites des del cor, en què Christian explica què ha significat per a ell la figura del dibuixant.

«El teu gran superpoder va ser conduir-nos a través del temps i fer coincidir les nostres versions més joves amb les més adultes», continua. Les paraules del presentador han rebut suport d'amics i companys. El dibuixant gadità va ser pioner en la participació espanyola a la indústria del còmic de superherois dels EUA, un mercat difícil llavors.

Amics de Christian com Chicote han comentat l'emotiu comiat que ha dedicat al seu amic del que s'acomiada amb un «Bon viaje amic». Segur que Gálvez es troba en aquests difícils moments reconfortat pel suport de la seva parella.

Recolzat per la seva parella

És Patricia Pardo, copresentadora d' El programa de Ana Rosa, qui ocupa el cor de Christian des del mes de febrer passat. Una relació que als seus inicis va fer parlar molt ja que va coincidir amb la recent separació del periodista i l'exgimnasta Almudena Cid. Les primeres imatges de Christian Gálvez i Patricia Pardo van suscitar molts comentaris, ja que ningú no pensava que el mostoleny anés a ocupar el seu cor tan aviat.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian Gálvez rep el suport de Patricia Pardo | Europa Press

«De vegades el gran amor de la teva vida es converteix en el pitjor error de la teva vida», declarava Cid poc després de veure les imatges. Almudena va arribar a reconèixer que està passant per un dels pitjors moments de la seva vida. Tot i això, recentment l'exgimnasta sembla haver passat pàgina i ha afirmat «El perdono però mai deixarà de fer mal».

Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez es va separar d'Almudena Cid l'any passat | CatalunyaDiari

Famós presentador de Pasapalabra

Christian Gálvez va aconseguir molta popularitat com a conductor del programa Pasapalabra, programa estrella de Telecinco durant més d'una dècada. L'espai va passar a Antena 3 presentat per Roberto Leal. Gálvez va començar a presentar Alta Tensión , però un any després de la seva estrena, i després de nombrosos canvis d'horari, el programa ha estat retirat de la graella de Mediaset.

En unes setmanes estrenarà nou programa, 25 palabras. Una adaptació del format nord-americà 25 Words or Less en què dos equips integrats per dos famosos i un concursant anònim s'enfrontaran per aconseguir un premi en metàl·lic. Un nou repte per a Gálvez en què podrà demostrar el seu èxit com a conductor d'espais d'entreteniment que agraden a tota la família.