Fotomuntatge de Carlos Sobera i Brígida, participant de 'First Dates'

La cita més surrealista de 'First Dates': «He vist fantasmes i vaig ser abduïda per àliens»

El públic està encantat amb 'First Dates': el que hi passa és de tot menys avorrit

'First Dates' és un dels programes més aplaudits de la televisió. I ara ha tornat a ser testimoni d'una història inquietant. Ahir, dijous 10 de febrer, Brígida ens va deixar sense paraules quan va assegurar que va ser «abduïda pels extraterrestres quan era petita».

El restaurant més famós de Mediaset ha obert les portes per a rebre aquesta xilena de 30 anys, que ha anat al programa a buscar aquesta connexió que tant anhela.

Brígida a 'First Dates'
Brígida va dir que li agradava molt l'ocultisme | Cuatro

«Soc una persona amb molta energia. M'agrada ballar i l'art. Soc molt sensible i també molt intensa», va dir la jove davant de les càmeres de 'First Dates'.

Va tenir la cita amb Marcos, un noi de 34 anys natural de Cadis. «Em defineixo com un gadità estrany, perquè soc de Cadis, però no m'agrada gaire la festa», va reconèixer durant el vídeo de presentació.

'First Dates' és testimoni de l'experiència paranormal de Brígida

'First Dates' ha presenciat molts moments surrealistes, però al programa d'aquest dijous Brígida va fer una confessió que va deixar Marcos esgarrifat.

Els nervis i la poca connexió entre ells van fer que la conversa no fluís de manera natural. «No m'agrada la seva energia, és molt baixa», va assegurar la xilena abans de començar a sopar.

Cap dels dos va entrar amb bon peu al programa, i aviat va passar una cosa que va deixar els espectadors de 'First Dates' atònits.

Durant el sopar, van parlar de les seves aficions. «M'agrada molt la música i la producció musical, tot que no tinc gaire temps per a dedicar-m'hi», va assegurar el gadità.

I encara que, com Brígida, sent un amor profund per l'art, no va acabar de connectar amb la jove. «Molt apagat tot. Hi ha hagut molts silencis incòmodes», va dir ella.

En veure que el seu acompanyant no acabava de deixar-se anar, la xilena va decidir explicar-li una experiència estranya que va viure quan era petita.

Marcos i Brígida sopant al restaurant de 'First Dates'
Marcos es va quedar molt sorprès amb el que Brígida li va explicar | Cuatro

«Veig fantasmes, tot i que abans en veia més. Em sento molt connectada amb tot aquest món. M'agrada molt l'ocultisme, i també els extraterrestres».

Quan va veure que a Marcos li cridava l'atenció el tema dels alienígenes, la xilena li va preguntar si n'havia vist alguna vegada. «No», li va respondre ell entre rialles.

«Jo sí. No he vist extraterrestres, però una vegada vaig veure un plat volador, un ovni», va assegurar Brígida davant la mirada incrèdula de Marcos.

«El vaig veure a Xile, quan era petita. Vivia en un poble de la costa. Recordo que era gegant, tenia llums i ocupava tot el turó», va explicar al gadità. «La cosa és que ningú més el veia, només jo».

«Hi ha vegades en què penso que he pogut ser abduïda o alguna cosa per l'estil. És possible no me'n recordi, però he tingut algun tipus de connexió. Crec que soc una de les escollides», va confessar a Marcos.

Tot i que durant el sopar es va mostrar comprensiu amb el relat de Brígida, davant de les càmeres de 'First Dates' Marcos va confessar que no s'acabava de creure la història. «Crec que tot és imaginació seva, però no descarto que pugui ser veritat», va dir l'andalús.

'First Dates' no ha unit Brígida i Marcos

'First Dates' no fa miracles. Després de la cita més surrealista de la nit, Brígida va decidir que no volia seguir coneixent Marcos fora de les instal·lacions de Mediaset.

El gadità va confessar que sí que li agradaria tenir una segona cita, però ella no ho tenia tan clar. «Ens podem seguir a les xarxes socials i xerrar de tant en tant», va assegurar la noia.

«No m'ha agradat aquesta experiència. No tenia expectatives de res, però no m'he sentit còmoda durant el sopar», va confessar a Marcos.