Muntatge d'Antonio Resines amb el seu fill

El missatge d'Antonio Resines al seu fill Ricardo després d'estar a punt de morir

Antonio Resines rep l'alta després de 48 dies ingressat per COVID-19

Fa només unes hores, Antonio Resines rebia l'alta hospitalària després d'estar 48 dies ingressat a l'hospital Gregorio Marañón per COVID-19.

El 23 de desembre passat la preocupació per la salut de l'actor no només preocupava els seus familiars, també els seus seguidors. Les xarxes socials es s'esforçaven en recolzar Resines en un sotrac del qual fa només unes hores ha aconseguit sortir.

Antonio Resines rep l'alta

Així ho anunciava el comunicat emès pel mateix hospital Gregorio Marañón, que anunciava l'alta de l'actor.

Primer pla de l'actor Antonio Resines
Antonio Resines rep l'alta hospitalària després de 48 dies ingressat per COVID-19 | GTRES

«El pacient, el senyor Antonio Resines, ingressat des del 23/12/21 per una insuficiència respiratòria aguda secundària a pneumònia Covid bilateral, ha rebut l'alta hospitalària».

I concloïa amb un missatge positiu: «El senyor Antonio Resines s'incorpora ara al programa ambulatori d'Atenció Post UCI-Covid de l'Hospital Gregorio Marañón».

Tot seguit, les xarxes socials es feien ressò d'aquest comunicat i felicitaven l'actor. Milers de companys de professió se sumaven a la quantitat de missatges i s'alegraven per Antonio Resines.

Antonio Resines agraeix l'afecte

Tan sols unes hores després de fer-se oficial la seva alta hospitalària, el mateix Antonio Resines revelava com es troba actualment. Aprofitava, a més, per agrair tot el suport i cures rebudes durant aquests dies.

«Volia donar les gràcies a l'equip de l'UCI Biblioteca, i del pavelló de COVID 4/100, a TOTS (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, netejadores,…) perquè m'han salvat literalment la vida», començava.

«Volia donar les gràcies a totes les persones anònimes que s'han preocupat per mi. A totes les que m'han enviat missatges de suport, han resat per mi. O simplement m'han desitjat tot el millor».

«L'allau ha estat impressionant, i adonar-me que tanta gent que ni tan sols em coneix em té tant d'afecte, m'ha emocionat profundament», escrivia.

L'actor no s'ha oblidat de tots els seus companys de professió, i també ells han tingut les seves paraules d'agraïment.

«Volia donar les gràcies a tots els meus amics i col·legues de professió, que han estat informats per Ana i pel meu fill Ricardo».

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Antonio Resines posa amb la seva dona, Ana | CORDON PRESS

«Sé que tan pendent han estat dels comunicats i que els han contestat cada dia. Ha estat un suport fonamental per a ells», explicava.

Poc habituat a parlar dels seus éssers estimats en públic, Antonio Resines n'ha fet una excepció. Sense objeccions, ha dedicat un missatge a la seva dona Ana i al seu fill, Ricardo, a qui estima molt.

El missatge d'Antonio Resines al seu fill

Tot i que l'actor estava sense forces per poder parlar-ne, el seu fill Ricardo Resines ha estat l'encarregat de parlar amb els mitjans de comunicació. De forma esporàdica, però educadament, el jove donava indicis de com es trobava el pare.

Sens dubte, Ricardo ha estat un suport crucial per a Antonio Resines a qui ha agraït al comunicat tot el seu suport.

Antonio Resines i el seu fill, Ricardo, promocionant les motxilles RIK&ME
Antonio Resines i el seu fill, Ricardo Fernández de Mateo | Instagram

«I finalment volia donar les gràcies a la meva família i als meus amics íntims. Sé que ho han passat malament i com han donat suport a l'Anna i el Ricardo tot aquest temps», explicava Resines.

L'actor assegura que ara és moment de recuperació, i acabava el comunicat fent ostentació del seu habitual humor.

«Espero estar molt aviat recuperat i poder contestar a tot el que em pregunteu en persona en comptes d'un comunicat. Però ara mateix no tinc cap altra manera de fer-ho, ja que dir més de tres frases seguides, de moment m'esgota», concloïa.