Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Antonio David Flores amb els seus fills, Rocío Flores i David Flores

La decisió de Rocío i David Flores sobre el seu pare que ja no poden amagar

La relació entre Antonio David Flores i els seus fills podria no ser tan idíl·lica com pretenen vendre

Tot i que Rocío i David Flores han intentat vendre la imatge d'una família unida i sempre han fet costat al seu pare, potser no és or tot el que llueix.

Des d'un primer moment, la filla d'Antonio David ja insistia en la idea que «encara que el matrimoni s'hagi trencat, seguim sent una família”. Ho va dir en referència a la ruptura del seu pare i Olga Moreno.

No obstant això, la jove pot ser que se senti traïda per l'exguàrdia civil ara que s'ha adonat que li ha mentit descaradament.

I és que Flores feia mesos que tenia una relació amb la seva amiga i companya de Telecinco, Marta Riesco.

Imatge de Rocío Flores plorant durant la trucada d'Olga Moreno a El programa de Ana Rosa
Rocío Flores i Olga Moreno estan molt unides | Mediaset

Rocío Flores, que està molt unida a Olga Moreno, després de la separació immediatament es va posicionar del costat de la dissenyadora, igual que el seu germà, David.

És ben sabut el gran afecte que el fill de Rocío Carrasco i Antonio David té a la sevillana. Tant, que en cas de formalitzar-se el divorci, aquesta ha demanat quedar-se'n la custòdia.

Tot l'enrenou que es va generar amb la suposada infidelitat sembla que ha acabat distanciant l'exguàrdia civil dels seus fills, i la relació que tenen ja no és la mateixa.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores, David Flores i Olga Moreno
Si finalment hi hagués divorci, David se n'aniria a viure amb Olga | Catalunya Diari

Fa poc, la manera com Rocío i el seu pare van interactuar al mig del carrer va deixar clar que no passen pel seu millor moment.

Mentre Antonio David perdia els nervis en públic, ella li suplicava desesperada que no digués res de què es pogués penedir.

Rocío i David Flores, cada cop més distanciats del seu pare

«Acaba de perdre els nervis a Atocha, estava fora de control de la seva filla i ha fet declaracions molt alterat contra aquest programa», asseguraven des de 'Sálvame'.

Recentment, un comentari que Ro Flores ha deixat anar a 'El programa de Ana Rosa', programa on treballa de tertuliana, ha evidenciat que últimament hi ha molta tensió entre ella i el seu pare.

De fet, ha insistit que no vol saber res d'Antonio David,i encara menys de qui era la seva amiga, Marta Riesco.

«Hem parlat de la relació que té amb la Marta. No sé si està amb ella. Sincerament, no vull saber absolutament res, en general», ha argumentat.

Muntatge familia Flores Carrasco (Rocío Flores, Antonio David Flores i David Flores)
Als germans Flores Carrasco no els agrada el comportament del seu pare | Catalunya Diari

«Ni de la Marta ni del meu pare, ni de la relació, que és una cosa en què no em ficaré públicament».

A més, la jove també s'ha mostrat molt contundent respecte al divorci del seu pare i Olga Moreno.

«Et mentiria si et digués sí o no, perquè no en tinc ni idea. L'Olga és adulta i pren les decisions que considera oportunes. No sé si ho faran oficial o no», explicava.

No obstant això, té una clara petició per a la parella, i és que no vol separar-se dels seus germans.

Rocío Flores va deixar caure que el seu germà, David, podria anar a viure amb el seu pare, cosa que no li fa gaire gràcia.

«Suposo i interpreto que els meus germans seguiran vivint junts. Espero que no els separin, és l'única cosa que espero», llançava fent referència a David i Lola Flores.

«M'Imagino que hauran d'estar amb tots dos», insistia. I va deixar clar que la ruptura entre Antonio David i Olga ja és «innegable».

Malgrat tot, Rocío continua negant-se a parlar malament del seu pare. «Per molt malament que faci les coses, no el criticaria mai».

«El que no faré és parlar públicament d'això. La persona de qui s'està parlant és la persona que mai m'ha deixat sola».

En una altra ocasió, ja havia deixat clar que ella no és cap 'ovella' del seu pare. «Jo parlo amb ell, però no dono suport a una cosa que no està ben feta. Això sí, públicament no faré res».