Imatge de Piqué i la seva parella Clara Chía.

Clara, la nòvia de Piqué, aconsegueix amb pocs dies el que Shakira mai va poder tenir

Clara Chía, perfectament integrada a l'entorn de Piqué: és una més dels seus amics, aconseguint trencar una barrera que Shakira mai va superar

Ja no és cap secret per ningú que el futbolista amb més presència a la premsa del cor del FC Barcelona, Gerard Piqué, ha refet la seva vida pel que fa a l'àmbit sentimental. I és que després de la seva mediàtica separació de Shakira el passat mes de juny, se l'ha pogut veure aquests últims dies acompanyat de la seva nova il·lusió, la jove Clara Chía.

Ja és oficial, doncs, que el blaugrana té una nova relació i, per les imatges que es van poder captar de la parella divendres passat al Summerfest Cerdanya, estaria més consolidada del que en un principi semblava. Ja no s'amaguen i volen demostrar-se el seu amor allà on van, sense importar qui els estigui mirant.

A més, ara s'ha sabut una dada que segur que ha fet que l'esportista vulgui apostar encara més per aquest idil·li que sembla que només acaba de començar.

Fotomuntatge de Gerard Piqué i Clara Chia junts.
Clara s'hauria integrat molt millor que Shakira a la vida de Piqué. | CatalunyaDiari

Clara i el que Shaki no va aconseguir: ser amiga dels amics de Piqué

Si hi ha una cosa que no havia aconseguit Shakira durant els 12 anys que va passar al costat del defensa català, ha estat la de tenir una relació propera amb els amics de Gerard Piqué. I és que la cantant mai va voler integrar-se al grup, una cosa que ara sembla que la seva nova parella sí que ha fet.

La periodista Laura Lago ha pogut saber més informació i així ho ha fet públic a Sálvameaquest dimecres. «Des del primer moment s'ha integrat molt bé», revelen des de l'entorn de Clara. «A ell li agrada molt com s'integra amb els seus amics».

Fins i tot, després que sortissin a la llum les fotografies de tots dos al concert de Dani Martín de divendres passat, ja no amaguen la seva relació. «A partir d'aquest moment, a Gerard ja no li importa que el vegin». Un fet que demostra clarament que són una cosa més que una relació passatgera i que tot va per bon camí.

Des de finals del 2021

A més, també han revelat des de quan es coneix la parella més mediàtica d'aquest estiu. I és que tots dos s'haurien conegut a finals de l'any passat, quan Gerard Piqué encara mantenia una relació amb l'artista colombiana, almenys públicament.

Pel que sembla, i segons aquestes informacions, Clara Chía estaria integrada de forma definitiva a la vida del blaugrana, un fet que Gerard Piqué hauria vist amb molt bons ulls i que li haurà confirmat que estaria davant del possible amor de la seva vida.