Primer pla Santana i Claudia Rodríguez

Claudia Rodríguez, vídua de Manolo Santana, torna a somriure gràcies a un altre home

Claudia Rodríguez ha recuperat la il·lusió després de la mort del tennista

Claudia Rodríguez és una de les persones que millor va conèixer Manolo Santana perquè no se'n va separar durant els últims anys. Ha rebut moltes crítiques perquè Mila Ximénez, una de les grans enemigues, el va acusar d'estar motivada per interessos econòmics. El pas del temps ha demostrat que els sentiments de la colombiana eren sincers, ja que va estar amb el tennista fins al final.

Claudia Rodríguez va sorprendre tothom al funeral de Manolo, ja que no va poder contenir l'emoció ni un instant: estava completament abatuda. L'estrella del tennis va morir el desembre del 2021 i des de llavors la seva vídua no ha aixecat cap, però tot ha canviat. Hi ha un nou nom a la seva vida, un gran amic que està disposat a tornar-li el somriure: Rafa Nadal.

Claudia Rodríguez i José Luis Martínez Almeida
Claudia Rodríguez ha honrat la memòria del seu marit |

Claudia és conscient que el seu marit ha fet història al món de l'esport, així que es mereix ser recordat com una autèntica icona. Manolo era president honorífic del Mutua Madrid Open, centre on la seva vídua li ha dedicat un bonic homenatge. Ho ha fet gràcies al suport de Rafa Nadal, que ha jugat un partit en memòria del seu gran amic.

Claudia Rodríguez s'ha reunit amb José Luis Martínez-Almedia, alcalde de Madrid, per oficialitzar l'acte i donar-hi més visibilitat. Els amants del tennis han gaudit d'un partit entre Nadal i Miomir Kecmanovic, que s'han enfrontat amistosament. Junts han recordat l'exmarit de Mila Ximénez, que ha creat escola al món del tennis.

Alba Santana i Claudia, la dona de Manolo Santana
Claudia Rodríguez ha tingut problemes amb la filla de Manolo   | LND

Rodríguez recolzava en tot allò necessari Manolo Santana, malgrat que els seus enemics asseguren que va intentar aïllar-lo de la seva família. Alba Santana, una de les seves filles, no tenia una relació gaire estreta amb ell i tots culpaven la colombiana. Però la jove va confessar que mai no havien perdut el contacte de forma radical, malgrat que sí que estaven distanciats.

Claudia Rodríguez podria guanyar molts diners

Claudia, segons ha sortit publicat, estaria negociant amb Rafa Nadal, que vol fer-se càrrec del club que Santana tenia a Marbella. El pare d'Alba va fundar el centre Raquets Club, un lloc mític per als amants del món del tennis. És una de les joies del seu patrimoni i la seva vídua sap que Nadal farà una millor gestió, per això és tan a prop seu.

Rodríguez podria haver-se fet molt amiga de Rafa, que era un dels grans suports de Manolo Santana. El tennista mort va passar els seus últims anys en la discreció més absoluta i els seus comportaments van despertar diverses polèmiques. Ara sabem que el seu estat de salut no era el millor, per això va optar per retirar-se a un segon pla.

L'exmarit de Mila ha tornat en forma de record gràcies a la distinció que ha rebut de manera pòstuma. L'alcalde de Madrid l'ha anomenat Fill Predilecte de la capital i Claudia Rodríguez ha fet acte de presència per recollir la medalla. Ha demostrat una vegada més que sap estar a l'alçada de les circumstàncies, malgrat tot el que n'han explicat.

Claudia Rodríguez recupera l'esperança

Claudia ha passat uns mesos complicats perquè no pot oblidar que s'ha hagut d'acomiadar del seu marit. Gràcies a Nadal ha vist la llum al final del túnel i ha recuperat la il·lusió perquè sap que ha d'honrar Santana. La víctima ha rebut la Medalla d'Honor de Madrid i li han dedicat unes paraules boniques a la Caja Mágica.

«Al teu estadi i amb la teva gent et rendim homenatge atorgant-te la Medalla d'Honor de Madrid. Gràcies per la teva dedicació i passió pel tennis». Aquestes paraules pronunciades durant l'homenatge han emocionat els seguidors del pare d'Alba Santana, un gran de l'esport.