El cobrador del frac segueix a Chelo García Cortés per anar-se'n sense pagar

La col·laboradora va marxar d'un restaurant sense abonar el total del consumit

Chelo García Cortés al plató de 'Sálvame'
La col·laboradora s'ha molestat molt amb el programa | el Comerç

La passada setmana, Kiko Matamoros va explicar que Chelo García Cortés havia anat a la Muralla, un restaurant proper a Telecinco i que freqüenten les cares de la cadena, sense abonar el total del consumit, en considerar que estaven sent injustos amb ella per fer-li pagar una consumició que ella considerava que havia d'estar inclosa dins el xec menjar que li proporciona la productora del programa perquè pugui menjar abans de l'inici del programa.

Chelo va acudir al local acompanyada d'Antonio David Flores. En el cas d'ell es va prendre un menú complet amb una cervesa, mentre que ella només va demanar un plat i una copa de vi. Quan va arribar el moment de pagar ells van expedir els dos xecs i el responsable de l'establiment els va indicar que tant la copa de vi com la cervesa no estaven inclosos en el menú que s'ofereix i per això els va demanar que paguessin els cinc euros de suplement que faltaven per satisfer.

En aquest moment la col·laboradora va abandonar l'establiment sense pagar i molt enfadada pel tracte que estava rebent, després de molts anys sent clienta del local proper a Mediaset. Aquesta topada va ser traslladada al directe de 'Sálvame' i des d'aquest moment el programa no ha parat d'insistir perquè la periodista pagués el seu deute.

El cobrador del frac acaba amb els nervis de la col·laboradora

Avui 'Sálvame' ha posat un cobrador del frac a Chelo, que l'ha seguit durant tota la tarda demanant-li insistentment que pagués el seu deute amb la Muralla. La col·laboradora no ha pogut més i s'ha posat a plorar al·legant que no es mereixia aquest escarni públic. Finalment, la col·laboradora ha indicat que pagaria però que no seria ella qui anés a saldar el deute, ja que ha promès que mai més tornarà a acudir a aquest famós restaurant.


Comentaris

envia el comentari