Rocío Carrasco respira tranquil·la amb el silenci d'un membre de la seva família

La filla de Rocío Jurado treballa com a col·laboradora a 'Lazos de Sangre'

Rocío Carrasco celebra el silencia de José Antonio Rodríguez | El Español

Després de tots els temes que segueixen oberts des de la mort de Rocío Jurado i la guerra amb Rocío Carrasco, Que encara segueix en peu, pràcticament tots els membres de la família han parlat oberta i detalladament sobre això en un plató de televisió. És més, en més d'una ocasió els seus afins han assegurat que des que va reprendre la seva carrera a la televisió no són capaços de reconèixer-la. Fins i tot la seva pròpia filla, Rocío Flores Carrasco, li va demanar a través del reality en què va participar —'Supervivientes'— que li fes una trucada o li manés un missatge.

Només hi ha una persona que encara no ho ha fet: José Antonio Rodríguez. El marit de Gloria Mohedano i oncle de Rocío Carrasco ha viscut en primera persona totes les polèmiques que van sorgir entre la seva neboda i la família amb el repartiment de l'herència.

José Antonio Rodríguez es retracta

Tot i que en diverses ocasions ha dit que parlarà minuciosament del que va passar, sembla que això encara no succeirà. «Per ara no faré cap mena de comentari. Ja ho he dit dues o tres vegades, em segueixo ratificant en el mateix». «Et torno a dir el mateix, que no vaig a fer cap mena de comentari», ha estat la resposta de José Antonio quan se li ha preguntat si creu que les Campos s'estan aprofitant de tot el que està passant.

Segons sembla, l'assumpte i tot el que s'està dient sobre ells té sobrepassada a més d'una persona i entre ells hi ha el marit de Gloria Mohedano, que s'ha mostrat molt enfadat davant la insistència d'aquest tema. Caldrà esperar que sigui l'oncle de Rocío Carrasco el que decideixi quan i on vol explicar tots els secrets que hi ha amagats darrere d'aquesta situació en què està enredada la seva neboda. I probablement quan això succeeixi, es marcarà un abans i un després en la família Jurado. Mentrestant, l'afectada segueix treballant com a col·laboradora al programa presentat per Boris Izaguirre, 'Lazos de Sangre', que s'emet els dijous a La 1.

  

  


Comentaris

envia el comentari