Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

El colpidor detall que Adela González porta sempre amb ella de la seva filla morta

Adela González revela una cosa sobre la seva filla que ho diu tot

Adela González ha estat tota una sorpresa des que va fitxar per Sálvame. En aquests primers mesos, amb prou feines hem conegut aspectes massa personals sobre ella, més enllà del drama que va viure amb la seva filla, que va morir el 2020.

Ella té per costum moure molt les mans quan està en directe i, amb aquest gest, hem vist un tatuatge que llueix a prop del canell. Parlem d'un cor que acompanya un nom.

Imatge d'Adela González.
Adela González llueix un tatuatge al canell esquerre que ha cridat l'atenció. | Mediaset

 

El tatuatge d'Adela González que recorda la seva filla

Encara que és difícil saber quin significat té el seu dibuix per la rapidesa amb què mou els seus braços, Adela González ha escollit un cor com a tatuatge.

El més lògic és que aquest tattoo que porta la nova presentadora de Sálvame tingui molt a veure amb la seva difunta filla. Malauradament, la periodista basca va viure un dels episodis més durs de la seva vida ara fa dos anys, quan la seva petita de vuit anys perdia la vida.

El 29 de maig de 2020 la comunicadora va patir la pèrdua d'una filla. Després d'una lluita dura i constant, la seva petita no va aguantar més i va morir a causa del càncer que patia des de fa temps.

«Estem aclaparats per tantes mostres d'afecte davant la pèrdua de la nostra nena, la nostra sirena», començava explicant al seu compte de Twitter.

Adela González
Adela González va haver d'enfrontar-se a un cop molt dur. | Xarxes socials
 

El drama d'Adela González que no oblidarà mai

«Volem agrair a tots els espectadors que m'han enviat el seu afecte perquè, després de tant de temps, em consideren part de la seva família. El nostre dolor infinit es mitiga amb aquest alè tan proper», prosseguia.

Uns mesos després de la mort de la seva filla, Adela tornava a parlar del tema que tant li ha fet patir durant els últims anys.

«Darrere de la meva filla, que ha estat més coneguda, ho direm així, hi ha tantes i tantes famílies que passen això cada dia i que es van veure reflectides amb aquesta carta... Necessitava fer-ho. Sobretot, pel reconeixement a tots aquests professionals que es deixen la vida pels nostres nens», confessava.

S'ha adaptat a la perfecció al seu nou treball

Tornant al tatuatge que llueix al canell esquerre, dins d'aquest ha inclòs diversos dibuixos. Tot i que no està pintat, li ha posat un nom que comença per A. Aquesta és la primera ocasió que el mostra a Sálvame i desconeixem si en té algun més en una altra part del seu cos.

Ella és una professional del mitjà que aporta la rigorositat i saber estar dins d'un programa tan especial com el de Telecinco. Després d'arribar, va passar uns primers dies adaptant-se a l'espai vespertí.

Primer pla d'Adela González molt somrient i mirant a càmera
Adela González Acuña està feliç amb el seu nou repte professional a 'Sálvame'. | Twitter: addelagonzalez
 

La veritat és que Adela es troba cada dia millor. I ja no es talla a l'hora de fer bromes o replicar el presentador titular, Jorge Javier.

Tot i que va arribar en un moment baix d'audiències, la seva frescor ha fet que, de mica en mica, els espectadors tornin a confiar en l'espai de La Fábrica de la Tele.

Així va ser la seva arribada al món 'Sálvame'

La seva arribada a Telecinco, i al format, va ser tota una sorpresa. Per ella va ser tot un repte i, així ho confessava uns dies abans de trepitjar per primer cop el plató Mila Ximénez.

«La meva incorporació a Sálvame és un repte. Em trobo davant de formar part de l'equip líder de les tardes. La meva passió és la comunicació, explicar històries i, sempre, ho he fet amb un estil propi, natural i proper», sostenia.

«Crec que després de viure aquests dos llargs anys de pandèmia, estem molt cansats físicament i mental. En aquesta enèsima 'tornada a la normalitat', necessitem més evasió que mai. Aquí és on m'agradaria aportar el meu granet de sorra», expressava el passat mes de febrer.