Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Colpidora revelació d'Elena Huelva amb la seva última imatge

Elena és a casa per gaudir del Nadal envoltada dels seus

Amb un somriure, com sempre, rep Elena Huelva les bones notícies. Des de fa pocs dies és a casa per poder gaudir del Nadal en companyia del seu gos i dels seus pares i la seva germana. Una notícia que l'ha omplert de felicitat.

Si bé continua controlada i amb equips de respiració, però almenys podrà passar aquestes dates tan especials al saló i habitació rememorant vells records.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva sempre amb un somriure | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Fa tot just dues setmanes, Elena Huelva va publicar un vídeo que va deixar una mica preocupats els seus fans. «Les coses no estan anant bé» i «tant de bo no haver hagut de fer aquest vídeo», eren dues de les frases introductòries d'aquest enregistrament. Allò que Elena Huelva va voler expressar i compartir amb tots és que li havien trobat més malaltia a la tràquea, «és molt perillós», ha explicat.

Tot i això, després d'haver passat uns dies complicats en què ha rebut el suport dels seus seguidors, amics i familiars, la 'influencer' recupera aquest somriure després d'assabentar-se que podrà passar el Nadal a casa sense haver d'estar ingressada.

Elena Huelva, feliç d'estar amb els seus

Des de casa es va produir la nova publicació després del vídeo que va deixar preocupats tots els seus fans. «Només puc donar-vos gràcies per tot l'afecte que he estat rebent, sempre, però aquests dies sobretot. Han estat dies molt durs, ja pensava que els més durs els podria haver passat, però sempre se superen…», va explicar al 'post'.

Tot i estar a casa, Elena Huelva afirma que «continuen sent dies durs», però veu la part positiva que «almenys, ja soc a casa. Envoltada de la meva família i els meus éssers estimats, amb l'amor sempre al davant».

Va explicar que té l'oxigen i el dolor controlat, coses que agraeix a més de poder ser a casa seva. «Quines ganes tenia d'estar al meu llit, al saló, amb la meva gosseta també», deia. I seguint amb el seu lema, ella té clar que «ja he guanyat, les meves ganes guanyen i així serà sempre».

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva està contenta de tornar a casa | Instagram

Ara Elena Huelva sap que el més important és «seguir dia a dia». Així ho va dir en la seva última publicació amb l'arbre de Nadal on posa amb un jersei nadalenc, amb un somriure i acompanyat del seu gos.

No obstant això, hi ha un detall a la fotografia que ha tornat a alarmar els seus fans: la pèrdua de pes. Amb quimioteràpies, radioteràpies i medicació, el més normal és la pèrdua de pes i Elena Huelva ja fa quatre anys que lluita contra el sarcoma d'Ewing.

Elena Huelva rep el suport dels seus fans, familiars i amics

«No serà el millor Nadal, però adoro tant aquestes dates que amb estar a casa, amb la meva família i rebent tot l'amor, és més que suficient». Elena Huelva mostra tot el suport i afecte que rep a través de les xarxes socials.

Imatge d'Elena Huelva i Manuel Carrasco a l'hospital
Elena Huelva fa preocupar als seus seguidors | Instagram

«Em van arribar uns globus enormes», va expressar al seu 'post'. Però a més, Manuel Carrasco també li va regalar una polsera amb unes ales d'àngel i ahir li va arribar un ram de flors perquè no perdi mai el somriure com diu Elena Huelva. «No perdré mai el somriure, crec que és tan important somriure i ser capaços de quedar-nos amb les coses bones…», afegia.

Sempre amb el seu optimisme, l'altre dia els ho van agrair altres pacients de l'hospital amb una nota i dos globus. Una nota en què posava que li donaven les gràcies per visibilitzar la malaltia i que ells també eren pacients d'aquell hospital.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp