Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Madrueño amb rostre somrient

El comentari de Laura Madrueño sobre els concursants que han arribat a la final

Laura Madrueño ha estat molt contundent i directa amb les seves paraules

Laura Madrueño està feliç perquè la gran final de 'Supervivientes' és a un pas de celebrar-se. Això està propiciant la revelació de dades de la pròxima edició i fins i tot que la vida dels participants hagi canviat. Sí, perquè han viatjat a Espanya i a partir d'aquest moment, fins al dia de la gran gala, conviuran en una masia allunyada de tot i de tots.

Laura Madrueño, precisament en explicar com viurien durant uns dies, n'ha fet un comentari. En concret, ha dut a terme tota una declaració d'intencions que no ha deixat ningú indiferent.

Laura Madrueño exposa què farà durant aquests dies

Laura Madrueño ja sap que queda molt poc perquè es descobreixi el nom del guanyador de l'edició. Mentre aquest moment arriba, Asraf, Artùr, Bosco, Adara i Jonan viuran unes jornades especials. Ja són al nostre país i aquí gaudiran d'una estada tancats en una casa aïllada.

Captura del programa 'Supervivents' del dimarts 20 de juny de 2023
Laura Madrueño ha parlat de la nova situació dels participants durant uns dies | Telecinco

Ella ha donat aquest detall i, alhora, ha fet un comentari que deixa de manifest que els supervivents tampoc ho tindran fàcil malgrat tot. Exactament, després de tornar a Espanya també, ha confessat: «Estic desubicada i trista, perquè aquests cais ja seran part de la meva vida. Però, també feliç per la tornada i perquè continua 'Supervivientes'».

«A més, continuarem el programa en una casa espectacular. Estic desitjant ja veure els nostres finalistes. En aquesta casa disputaran i prepararan aquestes últimes gales abans de la final i estic desitjant veure'ls».

En aquest punt és quan ha arribat la declaració d'intencions de Laura Madrueño: «No deixaré que es relaxin ni una mica. Els tinc preparada una prova de recompensa molt dura. A més, veuran vídeos del comiat dels cais que són molt emocionants i veurem també les seves reaccions».

Paraules després de les quals Sobera ha fet broma: «Estàs aquí contínuament maquinant coses perquè estiguin treballant. Ja veuràs quan et vegin, diran: «Com? Això continua? Jo em pensava que ja me n'anava d'aquí a la final i a casa». Ha estat dur arribar fins aquí i per esperar una setmana no passa res.

«Han d'estar feliços i contents per haver arribat fins aquí». A això, Madrueño ha afegit: «Segur que sí». Tot seguit s'ha donat pas a presentar l'habitatge on residiran: «Aïllat i completament envoltat de natura. Estaran en unes condicions de vida molt diferents de les que han hagut de suportar aquests 107 dies que han estat a Hondures. De mica en mica, així s'acostumaran a la seva nova dieta».

Després d'això s'ha fet una prova d'equilibri que ha determinat qui dormiria dins de la residència i qui fora. Els que estaran a la intempèrie no són altres que Asraf i Adara.

Captura de Asraf Beno realitzant la prova de recompensa de 'Supervivientes' del programa del dia 20 de juny de 2023
Laura Madrueño els ha preparat una nova prova, ja a Espanya | Telecinco

Laura Madrueño sent pena perquè tot s'acaba

Laura Madrueño ha deixat clar així que els participants que han arribat fins aquí no viuran de luxe aquests dies. També tindran activitats a fer i, sobretot, proves en què participar. I és que aquesta és l'essència d'aquest 'reality' que ha marcat profundament la presentadora.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño plorant a la palapa el 15 de juny de 2023
Laura Madrueño estarà marcada per sempre pel programa | Mediaset

Aquesta és la petjada que li ha deixat i que ha compartit a Instagram. Ha escrit: «D'Hondures torna una altra Laura Madrueño. Una Laura que ha crescut en tots els sentits aquests quatre mesos, que ha gaudit de cada repte per complicat que fos, que s'emporta al cor cadascun dels jocs, cadascun dels corals d'aquests cais, els capvespres d'un altre planeta».

«I el més important: m'emporto amb mi una nova família. A l'equip de professionals que fan possible el programa més meravellós de la televisió. Gràcies a tots, ha estat un veritable plaer treballar braç a braç amb vosaltres».