Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'

'Supervivientes 2023' destapa el secret millor guardat del pròxim expulsat

'Supervivientes 2023' fa una cosa insòlita

A 'Supervivientes 2023'  li queden dies. L'edició més llarga i extrema fins ara està a punt d'acabar i les tensions són més que palpables. Ara mateix, Adara Molinero i Artùr són els dos nominats d'aquesta setmana. Els dos concursants tornaven a Espanya amb la resta dels seus companys, però en clar desavantatge.

Un es quedarà a les portes de classificar-se com a finalista. Per donar una mica més d'emoció a tot, el 'reality' va fer l'impensable durant l'emissió de l'últim 'Tierra de Nadie'. Des de l'organització, es va mostrar el millor secret dels actuals nominats: el percentatge cec pel qual un resultarà expulsat.

'Supervivientes 2023' mostra els percentatges cecs d'Adara i Artùr

Durant l'últim 'Tierra de Nadie', Carlos Sobera anunciava una cosa de vital importància pel que fa a les nominacions. Segons revelava el presentador, «l'aplicació de Mitele havia col·lapsat». Per tant, des de l'equip del programa es van paralitzar les votacions.

Carlos Sobera en la gala de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 25 de maig de 2023
Carlos Sobera va mostrar els percentatges cecs dels actuals nominats | Telecinco

«Esteu votant tantíssim que s'ha col·lapsat l'aplicació de Mitele, però ja torna a estar en marxa», assegurava Sobera. Tot i això, després d'uns minuts, tot tornava a la normalitat, i les votacions es tornaven a recontar. Darrere d'això, des de l'organització de 'Supervivientes' es prenia una decisió que va sorprendre molt l'audiència.

Carlos Sobra va mostrar els percentatges cecs que pertanyen a Adara Molinero i Artùr. El secret més ben guardat era revelat i el públic no s'ho podia creure. Tal com avançava el presentador basc, els percentatges estaven molt igualats.

A la pantalla es veia un 52,2% i un 47,8%. Unes dades molt reveladores que deixen constància de com està d'igualada la situació i que cada vot és decisiu. A més, recordem que aquesta nominació està des de fa dues setmanes activa.

Durant la passada gala, es va cancel·lar la votació a causa d'irregularitats que van ser detectades al sistema de votació. Tot i que Bosco sí que va aconseguir salvar-se, els vots no estaven clars per triar entre Adara i Artùr, per la qual cosa va ser endarrerida fins a aquesta setmana.

«Avui volem començar el programa amb aquesta important notícia d'última hora. En aquestes últimes 24 hores hem detectat irregularitats en el sistema de votacions de caràcter tecnològic i completament alienes a Mediaset. Per tant, en un exercici màxim de responsabilitat, s'anul·la la votació gratuïta oberta des de dijous passat», va revelar Carlos dijous passat.

Ahir, tot i que l'aplicació també va fallar, els vots sí que van ser vàlids i registrats. Per tant, dijous que ve podrem posar cara a l'últim expulsat de 'Supervivientes 2023'.

 

'Supervivientes 2023', al seu punt més àlgid

Adara Molinero, Artúr Dainese, Jonan Wiergo, Asraf Beno i Bosco Martínez-Bordiú ja són a Espanya. Això sí, encara que hagin abandonat l'illa on han viscut durant quatre mesos, el 'reality' no els ho ha posat gens fàcil. Els actuals concursants estan aïllats en una casa envoltada per la natura, on encara s'hauran d'enfrontar a dures proves abans de la gran final.

Imatge de Adara Molinero i Asraf Beno fent-se una abraçada en 'Supervivientes 2023'
Les emocions són més que palpables a la recta final del concurs | Mediaset

Només queda un parell de dies per poder conèixer el nom del concursant que farà seu el tan anhelat títol de guanyador de 'Supervivientes 2023'. Les xarxes socials també estan molt enceses amb motiu de la final. L'expectació ara mateix és màxima, qui aconseguirà el xec de 200.000 euros?