Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge d'un primer pla de Matías Roure amb rostre neutre i el logotip de 'First Dates'

Un comentari de Matías Roure a una soltera de ‘First Dates’ deixa mut a Carlos Sobera

Matías Roure ha aconseguit convertir-se en el protagonista improvisat a l'última entrega de ‘First Dates’

Matías Roure és el bàrman de First Dates des que aquest programa es va començar a emetre l'any 2016. I la veritat és que, a poc a poc, s'ha anat convertint en una peça imprescindible del format. I, moltes vegades, sorprèn el públic amb les seves interaccions amb els concursants.

Això és el que ha passat recentment amb Matías Roure, que s'ha convertit en el protagonista de l'última entrega de First Dates. I tot arran que una soltera li tirés la canya i ell no guardés silenci.

Matias Roure i Laura Boado a First Dates
Matías Roure ha cridat l'atenció d'una soltera de 'First Dates' | Cuatro

Li ha contestat amb unes paraules que han deixat perplexos Carlos Sobera, el presentador, i els espectadors. Sí, perquè han revelat una cosa molt personal de l'argentí.

Matías Roure sorprèn amb el seu comentari a una participant de First Dates

Matías Roure sempre s'encarrega d'acollir els participants de First Dates, després de donar-li la benvinguda al restaurant. Això últim ho acostuma a fer Carlos Sobera, que ara ha patit un revés televisiu.

Matías Roure va agafar protagonisme amb l'arribada de la Maria al local, una vídua gaditana de 59 anys. Una dona que ha estat disposada a trobar l'amor després d'haver perdut el seu marit, amb qui ha estat 26 anys. I amb qui va tenir dos fills.

Ella ha reconegut que es va ensorrar amb la seva mort, però que ara s'està recuperant: “Cal viure el moment, el dia a dia. Quan em miro al mirall i veig que no soc jo, em maquillo, em penjo la bossa i al carrer”.

Captura de Maria, la concursant de First Dates
Matías Roure ha conegut la Maria | Cuatro

Roure ha seguit la història de la participant i ha existit un moment en què s'ha implicat en la conversa que tenia amb Carlos. I és que aquest li ha dit a Maria: “Si haguessis de donar-li un consell de moda a Matías per a una primera cita, quina seria?”.

La resposta de l'andalusa els ha deixat a tots dos sense paraules, ja que ha optat per tontejar amb el cambrer. Ha dit: “Tal com està, va fantàstic. Enamores”.

L'exparella de la Lidia Torrent després ha reaccionat i ha volgut sortir de l'enrenou, tot revelant una cosa personal que considera imprescindible a les seves cites i que ha deixat sorprès Sobera. Ha dit: “Els petits detalls han d'estar al seu lloc, si no és així, embogeixo”. Encara que més sorprès s'ha quedat el presentador quan la Maria li ha respost al bàrman: “Doncs m'agradaria veure't embogit”.

Un comentari aquest darrer que ha fet que Carlos hagi afegit: “Buah, el que acabo de sentir. Tu ets molt provocativa”. Adjectiu aquest amb què ha estat d'acord Matías, que li ha dit a ella: “Doncs no em vulguis veure embogit”.

Matías Roure, passa a segon pla per a la participant de First Dates

Matías Roure, en un primer moment, ha acaparat l'atenció de la Maria, però ha estat per poc temps. Concretament, fins que ha aparegut en escena la cita: Federico, un italià de 62 anys resident a Canàries. I es que aquest home l'ha captivat només entrar al restaurant del programa d'amor de Cuatro.

Ha quedat clar perquè ella ha dit: “No m'ho esperava així, m'ha superat. En una paraula, m'ha encantat. I amb aquest accent ja m'ha deixat esbalaïda”. Això sí, el feeling ha estat mutu, ja que Federico ha dit: “És de la meva edat. Molt elegant i té classe”.

Captura de Maria i Federico, concursants de First Dates a la seva cita
Matías Roure ha comprovat que la cita ha anat bé des del primer instant | Cuatro

A més, durant el sopar han vist que tenen moltes coses en comú, entre les quals hi ha l'amor a la família i la passió pel mar i els animals. Per això han acabat ballant i donant-se una segona oportunitat per conèixer-se millor. Després d'això, Federico ha manifestat: “Vull que tu siguis la meva reina i jo el teu rei”.