Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Jiménez somrient i, al costat, una imatge d'ell fent un petó a Sofia Suescun a la galta

Kiko Jiménez revela si pretén trencar amb Sofia Suescun quan s'acabi ‘Supervivientes’

Kiko Jiménez tanca els rumors sobre la seva ruptura amb Sofia Suescun abans de marxar a ‘Supervivientes: All Stars’

Fa uns dies que Kiko Jiménez va ser expulsat de Supervivientes i actualment ja és a Espanya, tornant a poc a poc a la seva vida normal. Com sabem, l'últim concursant a sortir del reality ha de fer una entrevista al plató. Normalment, acostuma a ser els dimarts, però en aquest cas ha estat dijous amb la presència de Jorge Javier.

Un moment que va poder compartir amb la seva xicota, Sofia Suescun, que li havia d'anunciar una notícia important. La influencer li va comunicar a Kiko que participarà a Supervivientes: All Stars. El de Linares no sabia res sobre aquesta notícia, ja que a Hondures estava totalment aliè al que passava a Espanya.

Captura de Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes ientrevistant Kiko Jiménez i Sofia Suescun
Kiko Jiménez recolza incondicionalment Sofia Suescun en la seva participació al reality | Mediaset

Aquesta revelació va deixar el ja exconcursant totalment gelat, el seu rostre de sorpresa ho deia tot. En quedar-se gairebé sense parla, Jorge Javier i Sofia continuaven explicant-li tots els detalls. Li van aclarir que tenia poc temps per estar amb ella, ja que aviat haurà de posar rumb a Hondures.

Kiko Jiménez aclareix la seva relació amb Sofia Suescun malgrat la participació de Logan Sampedro a Supervivientes: All Stars

Poques setmanes abans que arranqui el concurs, es continuen revelant els concursants. Un d'ells ha estat Logan Sampedro, que va compartir una amistat molt propera amb Sofia Suescun quan van coincidir al reality. De fet, es va arribar a parlar molt que fins i tot van arribar a fer-se un petó.

Els rumors sobre això es van augmentar quan, després de tornar d'Hondures, Sofia va trencar amb el que era el seu xicot, Alejandro Albalá. Un gest que no feia més que evidenciar que és molt probable que passés alguna cosa entre ella i Logan a l'illa.

Arran de la revelació d'aquesta nova incorporació, s'havia parlat molt de la reacció possible de Kiko Jiménez. Per això, el presentador li va preguntar què li semblava. Per part seva, ell no va voler entrar en polèmica i va assegurar que li sembla bé i que és un gran participant per al concurs.

Muntatge de fotos de Kiko Jiménez i Sofia Suescun parlant entre ells al plató de 'Supervivientes' 2024
Kiko aclareix el bon moment que travessa amb Sofia Suescun | Mediaset, catalunyadiari.com

Tot i això, just en aquell moment hi va haver un silenci i una cruïlla de mirades amb el presentador. Al que li va dir: “Què vols que digui?”, deixant clar que era un tema incòmode per a ell i no se'n volia pronunciar.

Després d'aquell moment, va voler deixar clar que confia plenament a Sofia. S'havia parlat molt que podrien trencar la relació després de la notícia que tornaria a Hondures i coincidiria amb Logan Sampedro. Malgrat tot, va deixar clar que això no li importa en absolut.

I és que, malgrat que feia tant de temps que no es veien, Kiko Jiménez ha deixat clar que la seva relació amb Sofia Suescun és impertorbable. Estan en un gran moment i no ha canviat res en aquests mesos de concurs. A més, han deixat clar que continuarà sent així amb la pròxima participació de la influencer.

Captura de Kiko Jiménez al plató de Supervivientes
Kiko Jiménez reacciona a la partida de Sofia Suescun | Mediaset

La reacció de Kiko Jiménez en conèixer que Sofia Suescun torna a Hondures

Hi havia molts dubtes de com s'havia de prendre Kiko Jiménez la participació de Sofia Suescun en la pròxima edició del reality. Més que res, perquè ell fa més de tres mesos que és a Hondures, i aquesta decisió els tornarà a separar per un llarg període.

Immediatament després de conèixer la situació, va voler saber quant de temps li queda per poder gaudir d'ella. Tristament, Jorge Javier no li va poder oferir una data exacta, però li va assegurar que té pocs dies.

Un cop recuperat de la commoció de la notícia, Kiko va començar a recolzar Sofia amb la seva nova aventura. “No hi pot haver un All Stars sense una de les principals estrelles de Supervivientes”.

Kiko Jiménez es va mostrar convençut del gran paper que tindrà la seva parella en la seva segona etapa a Hondures. A més, va reconèixer que se sent “superorgullós” de què torni a acceptar aquest repte i està “convençut que ho farà genial”.