Primer pla de Belén Esteban

El comentat gest de Belén Esteban després de néixer el fill de Campanario i Jesulín

Belén Esteban ha deixat tots els seus seguidors sorpresos

Des que es va trencar la tíbia i el peroné a Sálvame, hem sabut ben poca cosa de Belén Esteban. Ara, i poques hores després que es fes públic que María José Campanario ja ha donat a llum, la 'princesa del poble' s'ha convertit en notícia després del seu últim moviment.

No hi ha cap dubte que aquestes darreres setmanes han estat un autèntic infern per a Belén Esteban. I és que, des que va patir aquest aparatós accident a finals del mes d'abril, la vida de l'empresària ha canviat del tot.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban està passant per un autèntic infern. | Mediaset
 

Belén Esteban ha passat de tenir tota la seva vida organitzada per a aquest any, a haver de capgirar tots els seus plans per poder recuperar-se del tot. I, encara que és conscient que la salut és el més important, l'enemiga de María José Campanario està desitjant que s'acabi aquest malson d'una vegada per totes.

Més d'una vegada, Belén Esteban ha expressat que la seva recuperació està sent molt difícil. En realitat, no ha dubtat a assegurar que està desesperada per tot el que li està passant. I és que fa més de 40 dies que no pot caminar i això és una cosa que ha complicat el seu dia a dia.

Aquest dimarts, 7 de juny, i coincidint amb el naixement del tercer fill de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, la de Paracuellos ha sorprès tots els seus fans quan ha confessat què és el que veritablement l'està ajudant a superar aquest cop dur.

Belén Esteban es refugia en els seus

Belén Esteban encara no s'ha pronunciat pel naixement del nou germanet de la seva filla Andrea Janeiro. El mes de desembre passat, la col·laboradora va voler dedicar unes paraules al matrimoni.

«Us dono l'enhorabona, us ho dic de tot cor. Espero que María José Campanario tingui un embaràs molt bo i ho porti bé amb la seva malaltia. Amb ells he tingut mil cinc-cents problemes, però un nadó és un moment de felicitat», va explicar Belén Esteban.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
María José Campanario i Jesulín de Ubrique han donat la benvinguda al seu nou bebè. | CatalunyaDiari
 

I, encara que en el seu moment Belén Esteban es va alegrar molt per la parella, des de llavors no s'ha tornat a pronunciar sobre això. Ara, i a l'espera d'unes noves declaracions, Belén Esteban ha publicat a les xarxes socials una fotografia molt especial.

En plena recuperació pel trencament de la tíbia i el peroné, Belén Esteban ha decidit compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram el remei que l'ajuda a seguir endavant.

Aquest mateix dimarts, Belén Esteban ha volgut mostrar que l'amor d'una mare ho pot curar tot. Per això, la protagonista de la seva última instantània ha estat María del Carmen Menéndez Sánchez.

En aquesta imatge, María José Campanario ha pogut veure la col·laboradora de televisió fent-se una abraçada molt tendra amb la dona que li va donar la vida.

Al costat d'aquesta emotiva fotografia feta al menjador de casa seva, la 'princesa del poble' ha compartit un breu, però clar missatge: «La meva millor medicina, la meva mare».

Belén Esteban amb la seva mare
Belén Esteban comparteix a Instagram aquesta tendra imatge. | INSTAGRAM (@BELENESTEBANMENENDEZ)
 

Com es podia esperar, les reaccions dels seus fans no han trigat a aparèixer. Molts dels missatges que Belén Esteban ha rebut assenyalen que el més important és l'amor dels teus pares. «Com una mare no hi ha res. Jo vaig perdre la meva fa 18 mesos. Et desitjo molts ànims i que et recuperis aviat», va comentar un usuari.

Encara que n'hi ha que han aprofitat l'ocasió per carregar amb duresa contra Belén Esteban. I és que, malgrat no tenir res a veure amb el post, un dels seus seguidors ha recriminat a la col·laboradora que s'estigui tot el dia queixant-se per la seva malaltia.

«Em sembla, sincerament, una vergonya el teu comentari que estàs farta i no tens paciència. T'informo que porto gairebé un any sense pulmons per la Covid. Vaig estar 47 dies a l'UCI i a punt de morir, i ara he d'esperar per a un trasplantament… I et queixes d'això? Lamentable i quina falta de respecte».