Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros desconeix els problemes en l'embaràs de la seva xicota Marta

Kiko Matamoros encara no coneix la prioritat real de la model

Kiko Matamoros es troba embrancat en una gran aventura com és participar en un 'reality' de la duresa de Supervivientes 2022. Sempre ha volgut ser part d'un repte tan complicat, com passar uns mesos en una illa deserta.

Kiko Matamoros, tot i passar-ho malament les primeres setmanes del concurs, va rebre la visita de la persona que el fa feliç a la seva vida des de fa més de tres anys. Parlem de Marta López Álamo, que ha esdevingut un dels pilars del col·laborador de Sálvame.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros té un desig, i no és altre que ser pare novament al costat de la seva actual parella | GTRES

Kiko Matamoros està enamoradíssim de la seva noia i la model sap que el tertulià és la forma de la seva sabata, malgrat la diferència d'edat. Gairebé 40 anys de diferència que no són excusa perquè tots dos gaudeixin junts d'una vida feliç.

Kiko Matamoros, desil·lusionat pels problemes en l'embaràs de Marta

En els darrers temps, s'ha parlat d'un tema recurrent que afecta la parella d'enamorats. I no és cap altre que el de la paternitat de Kiko, que està desitjós de donar-li un fill a la seva xicota model.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta López Álamo en el seu darrer retrobament a Supervivientes 2022 | MEDIASET

I és que aquest ha estat un assumpte que Kiko Matamoros ha tret a la palestra diverses vegades, tant al seu programa com a diverses entrevistes. El madrileny no amaga tota Espanya que vol tenir un fill amb la 'influencer' i com més aviat millor.

El cas és que la jove no està per la feina de donar aquest gust al seu company de vida. Ho tindrà difícil, si més no de moment, fer créixer la seva família perquè la jove model sap perfectament quins són els seus objectius primordials. En primer lloc, té pensat casar-se amb el veterà tertulià de Sálvame.

Marta López Álamo té clares les seves preferències

«Primer el casament i més tard l'embaràs. La meva idea per ara és no ser mare, cal esperar una mica, i quan Kiko em demani que ens casem li contestaré que sí. Sé que vol demanar-m'ho d'una manera bonica i molt especial», desvelava la 'influencer'.

A Informalia han publicat el que realment faria il·lusió a Matamoros. Segons un amic de l'exmarit de Makoke, «a ell li agradaria celebrar el casament abans de final d'aquest any. Serà un enllaç civil, amb la família i els amics més propers».

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros desconeix els problemes a l'embaràs de la seva parella Marta | TELECINCO

«No crec que en aquest moment de la seva vida vulgui arreglar la paperassa per casar-se per l'Església. I també vol que la Marta es quedi embarassada aviat, somia tornar a ser pare. Riu quan parlem d'aquest tema perquè diu que més que pare semblarà un avi», confessava.

«Intento viure amb la meva parella el present»

El que sí que té clar la jove és que la diferència d'edat no és cap problema per a ella. L'explosiva model confessa que «sempre m'han agradat els homes grans. Kiko i jo compartim gustos, filosofia de vida, il·lusions», deia fa uns dies.

«És el gran amor de la meva vida, és una persona molt especial que et torna el cap del revés per bé. No penso en la vellesa, intento viure amb la meva parella el present i no preocupar-me pel que pugui passar en el futur. Estimo a Kiko, i l'estimaré tota la vida que ens toqui estar junts», va confessar, deixant clar com d'enamorada que està del seu noi.