Fotomuntatge de Gloria Camila i Rociíto

Gloria Camila s'assabenta del que pensa fer la seva germana Rociíto amb l'herència

Gloria Camila descobreix els plans de Rocío

Gloria Camila segueix donant voltes a l'herència que va rebre tant ella com els seus germans. Ha passat el temps, però no aconsegueix oblidar que Rociíto es va emportar molt més que ella. Es compleixen 16 anys de la mort de Rocío Jurado, de manera que ha arribat el moment de fer balanç.

Diversos mitjans de comunicació s'han encarregat de rescatar alguns records del passat. En concret, l'estat de la casa on va viure la família durant diversos anys a La Moraleja. A Montealto va passar els darrers anys de la seva vida la cantant, convertint-se en el seu refugi.

Després de tant de temps, Gloria Camila segueix guardant un afecte especial a aquest immoble. Actualment roman buit, abandonat i buscant nous propietaris.

A la família li hauria agradat quedar-se amb la vivenda, però hi havia una ordre expressa de Rocío Jurado de desprendre's. Així ho va deixar estipulat al testament. No volia que ningú del seu entorn es fes amb aquesta propietat.

El propòsit de la cantant era vendre'l i repartir els diners en quatre parts. Dues anirien per a José Fernando i la seva germana, i les altres dues per a Rociíto. Després de la seva mort el 2006 es va posar a la venda.

Gloria Camila vestida de rosa
Gloria Camila encara s'enrecorda de la casa on va viure de petita | Instagram

El preu és una incògnita, encara que el més probable és que rondés els 4 milions d'euros. És una estimació que es fa després que es fessin públics els diners que va rebre el seu fill per herència. Van ser aproximadament un milió d'euros.

En el seu moment va ser adquirida per un inversor que tenia l'objectiu de reformar-la per posar-la a lloguer. Tot això amb l'ànim d'aconseguir un arrendament de 18.000 euros mensuals. Tot i això, la crisi econòmica es va creuar en el seu camí i va truncar els seus plans el 2008.

Avui dia, Gloria Camila sent certa llàstima per l'estat del que va ser casa seva. Li hauria agradat que li haguessin donat un altre ús. En alguna ocasió, fins i tot es va especular amb la possibilitat que algun membre de la família se'n fes càrrec.

casa Rocío Jurado
La casa de La Moraleja on va viure la Jurado | IDEALISTA

Però l'alt preu que es demanava i la voluntat de la cantant que no en gaudís cap familiar els va fer enrere. El citat immoble torna a ser de nou al mercat.

En el seu moment es va reformar, però el 2017, davant dels impagaments del propietari, va acabar sortint a subhasta pública. El preu de sortida eren 3,8 milions d'euros, amb un deute de gairebé 3 amb el banc. Ningú va pujar per la propietat.

Ara, l'entitat bancària propietària de la vivenda ha optat per col·locar-la a la venda a un conegut portal immobiliari. Sol·liciten 3,4 milions d'euros.

jardí de la casa de Rocío Jurado
L'estat de la casa actualment | IDEALISTA

Gloria Camila estaria encantada de tornar a casa seva

Gloria Camila no pot contenir l'emoció quan ensenyen imatges de la que va ser la seva residència durant la infància. Allà va viure des que va arribar a Espanya fins que va morir la seva mare. Encara es recorden les imatges d'Ortega Cano i els seus fills sortint-ne amb totes les seves pertinences.

Van marxar pràcticament obligats per expressa petició de Rocío Jurado. La de Chipiona era conscient que el repartiment podria desencadenar un conflicte entre els seus familiars. Per això va decidir posar-la a la venda i repartir aquests diners entre ells.

L'herència dels seus fills és una cosa que sempre ha generat força enrenou. Alguns no entenien que decidís deixar més diners i propietats a Rociíto que a la resta. La primogènita quedava més ben situada econòmicament que la resta.

▶️ José Fernando ya sabe qué pensaba su madre de él: María Teresa Campos lo explica

Gloria Camila mai no ho va encaixar del tot bé, encara que ha intentat treure-li importància. Ara, la nostàlgia i els records se n'han apoderat després de veure l'estat de l'habitatge de la seva mare.