La princesa Elionor, el rei Felip i la reina Letícia, a l'aeroport.

Les imatges de l'adeu d'Elionor a l'aeroport: ja és a Gal·les

La jove ja s'ha acomiadat de tota la família i ha marxat d'Espanya

La filla gran de Felip VI i Letícia ja ha dit adeu a Espanya per emprendre la nova aventura que l'espera a Gal·les, nació pertanyent al Regne Unit.

Aquest matí, Elionor ha agafat el vol que l'ha portat fins al seu destí, la residència de l'UWC Atlantic de Gal·les. Allà, hi cursarà el Batxillerat Internacional durant els dos cursos vinents.

Així doncs, avui ha estat un dia ple d'emocions tant per ella com per la seva família. Felip VI i Letícia, els pares, i Sofia, la germana, s'han hagut d'acomiadar d'ella entre llàgrimes i somriures. Durant els dos anys vinents, la jove viurà separada de la família i avui comença la nova etapa.

Algunes càmeres han captat el moment del comiat de la família. Aquest mateix matí, Felip IV i Letícia es dirigien a l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid amb les seves dues filles.

Amb molta tranquil·litat i emoció, els reis s'ha acomiadat d'Elionor i li han dedicat unes paraules. Les imatges han captat el moment emotiu de la família. Tot i ser la Família Reial, ha estat un moment emotiu i alhora trist, que moltes famílies poden viure per la mateixa situació. 

Les imatges transmeten felicitat, emoció i estima, un sentiment agredolç perquè un membre de la família marxa. Un per un s'han acomiadat i han deixat marxar la jove cap a Gal·les.

La princesa Elionor s'acomiada dels seus pares a l'aeroport.
La princesa Elionor s'acomiada dels seus pares a l'aeroport. | GTRES

Les fotografies que s'han captat mostren un moment significatiu, on els pares i les germanes s'abracen emotivament. El comiat de la família ha durat uns instants, en un moment unit. Així, tots han mostrat el seu costat més familiar, que moltes vegades no es veu, però que existeix.

Elionor ja és a Gal·les

Després d'aquest moment emotiu, Leonor ha agafat les seves bosses i ha marxat. Els reis l'han acompanyat fins a la terminal des d'on sortia el seu avió i, un cop allà, ha emprès el seu viatge sola.

Carregada amb una maleta de rodes i una motxilla a l'esquena, Elionor ha dit adeu als seus pares i a la seva germana Sofia. S'ha dirigit fins a l'avió que l'havia de portar cap a la seva nova casa durant els pròxims anys.

Les càmeres que de l'aeroport han captat l'últim adeu, amb les mans, de Felip VI i Letícia. Així doncs, Elionor ja estaria a Gal·les i s'hauria pogut instal·lar al col·legi on estudiarà els dos cursos vinents.

De totes maneres, les bones notícies apunten que no tardaran a retrobar-se. Els rumors indiquen que els estudiants de l'UWC Atlantic College faran una pausa a les classes el 22 d'octubre, és a dir, en només dos mesos.

Es tracta d'una data que coincideix, a més, amb el lliurament dels Premis Princesa d'Astúries, en el qual, probablement, Elionor pugui assistir. A més, les classes no es reprendrien fins a l'1 de novembre, per la qual cosa la princesa podria passar uns dies en família abans de tornar a Gal·les. Per aquestes dates hi hauria l'aniversari d'Elionor, el 31 d'octubre, que podria passar-lo envoltada de la seva família altre cop.