Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores ensenya el seu suport més gran amb una foto que parla per si sola

La polèmica familiar de Rocío Flores trasbalsa la seva vida personal i emocional.

Rocío Flores està passant per una mala època en l'àmbit personal i necessita més que mai el suport incondicional dels seus familiars i amics.

La família de «la més gran» ha ocupat sempre molts titulars i estones de televisió. De fet, s'han aconseguit posicionar com una de les famílies més rellevants i que genera més interès per la premsa del cor.

Aquest últim any, després de l'emissió del documental, s'han convertit en l'objectiu principal. Totes i cadascuna de les declaracions de la protagonista han posicionat tots els integrants en el punt de mira.

Sens dubte, Rocío Flores ha estat una de les persones més atacades després de l'emissió. Les declaracions de la seva mare sobre la relació que mantenen no ha deixat ningú indiferent i han generat molta animadversió per la jove. 

No obstant això, durant els darrers mesos la filla d'Antonio David ha après a conviure amb aquesta situació. A més, compta amb el suport incondicional del seu entorn i, principalment, de la seva parella, Manuel. No ha dubtat a compartir una fotografia per demostrar-ho en les seves xarxes socials.

Rocío Flores, acompanyada per la seva parella

Aquesta última setmana, la polèmica ha tornat a embolicar la neta del boxejador. Després d'un estiu tranquil i ple de bons moments, el retorn de la seva mare al plató de Telecinco ha fet tremolar tothom.

Roció Carrasco va tornar per fer callar molts rumors i especulacions sobre uns escrits de l'artista en què qüestionaria l'actitud de molts familiars. Una intervenció que ha causat molta revolada, principalment en la seva família.

L'exconcursant de 'Supervivientes' no ha dubtat a llançar indirectes a la seva mare a través del seu compte d'Instagram. La seva reivindicació s'ha convertit en una imatge on donava suport al seu pare i un missatge carregat d'odi.

La tensa situació ha accentuat els problemes de salut de Rocío. Així i tot, no es troba sola, ja que compta amb el suport de la seva parella, Manuel.

Fa unes hores, Manuel ha publicat una imatge que ha despertat la curiositat dels usuaris i ha causat un gran enrenou. En ella, apareix amb Rocío i el peu de foto és del tot tens. 

A la fotografia apareixen els dos en una platja de la costa mexicana fent-se un petó amb els uls tancats, de les vacances d'aquest estiu. 

La imatge va acompanyada d'un escrit que evidencia l'enamorament i el recolzament cap a Rocío, la seva parella. Ell sempre s'ha mantingut a marge de la història i de l'esfera mediàtica, però li ha fet costat i ho ha demostrat en moltes ocasions.

Fa temps que Manuel s'ha convertit en l'aliat i confident de Rocío. La seva relació està molt consolidada i, de fet, s'han comprat una casa on ja viuen plegats.

La sobreexposició a la qual està sotmesa i l'any complicat que ha viscut fan que Rocío necessiti estar tranquil·la, un fet que Manuel ha tingut en compte constantment. 

La connexió i relació que tenen han quedat clares en les poques ocasions en què la parella s'ha vist públicament. Durant la seva participació a 'Supervivientes', els dos estaven molt il·lusionats amb el retrobament i desitjaven poder estar junts un altre cop. 

Amb tot, la parella no dubta a exposar els seus sentiments a través de les xarxes socials. En aquesta ocasió, ha estat Manuel qui ha penjat una imatge donant-li suport davant la situació complicada que està vivint.