Imatge del còmic Juan Muñoz, company de José Mota a 'Cruz y Raya'

El còmic Juan Muñoz carrega contra Sánchez: «Prefereixo morir de Covid que de fàstic»

L'artista s'ha mostrat en contra de les mesures del govern espanyol

Està clar que les restriccions que imposen amb l'objectiu de controlar l'expansió de la pandèmia no les encaixa tothom de la mateixa manera i són moltes les cares conegudes que han mostrat el seu desacord amb aquestes mesures. Ara, ha estat el torn del còmic Juan Muñoz, qui va formar amb José Mota el duo 'Cruz y Raya' i que ha carregat contra el govern de Pedro Sánchez en un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials.

«En defensa de totes les persones que es guanyen la vida en els comerços de cara al públic. Estic parlant de botigues, restaurants, locals d'oci, teatres, fires. Persones que sempre han respectat les mesures de seguretat que s'han imposat», ha començat dient. «Tot el món va fer el que deien les autoritats en el seu moment», ha volgut comparar aquesta situació amb la prohibició de fumar. «Pel mateix que avui en dia, respecte a la Covid, tot el món ha procurat, per poder seguir treballant i fer la seva activitat, adaptar els seus negocis a la punyetera pandèmia».

A més, ell considera que els joves estan més controlats en locals que al carrer. «Si es tanquen els locals, els nois aniran al carrer i faran 'botellón' al carrer. No ens sorprenguem. Obrim els locals d'oci nocturn i veuran com allà se'ls controla».

«Els locals d'oci nocturn tancats. Per què? Si en els locals d'oci nocturn tenen unes 'segurates' que estan controlant que la gent no fumi, que la gent no prengui drogues, que la gent no es baralli...Com no controlaran que la gent no es netegi les mans i no estigui amb mascareta?», es pregunta.

 

«Ens esteu col·lapsant»

El còmic segueix dient: «Vostès estan tancant, privant a les persones que s'estan guanyant la vida. Estan privant quan aquestes persones sempre han defensat les normes, segueixen pagant impostos encara que no puguin treballar. I vostès els tancaran, els hi col·lapsaran els negocis. Ens esteu col·lapsant».

«Ens poseu toc de queda? Però a veure, sabeu que dic? Sincerament, prefereixo morir de Covid que de fàstic! I m'esteu morint de fàstic!», ha finalitzat el còmic visiblement enfadat.