Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Pilar Rubio deixa als seus fills en xoc amb la seva nova sorprenent habilitat

La presentadora va fer una espectacular maniobra a 'El Hormiguero'

Pilar Rubio és una de les col·laboradores més antigues de 'El Hormiguero'. Tot i això, segueix sorprenent a tots els seus seguidors amb el seu coratge i força de voluntat que aplica en tots els reptes que participa en el programa presentat per Pablo Motos. A qui també té al·lucinats és als seus fills, almenys els dos grans, Sergio Jr i Alejandro, que han quedat enlluernats amb el que va fer la seva mare.

La col·laboradora ha ensenyat un vídeo que va fer aquesta setmana on es convertia en especialista de cinema amb una maniobra en cotxe aconseguint aparcar un vehicle derrapant.

El gran dels dos fills de Pilar Rubio es quedava amb la boca oberta, mostrant que algunes de les seves dents ja li han caigut, mentre que Alejandro deia que ell també volia pujar al cotxe. Una imatge que ha compartit la col·laboradora a través del seu compte d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En casa NO, en el plató SÍ. ??? #sergiojr #alex

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

L'accident de Pilar Rubio

Fa tan sols uns dies, la presentadora també va utilitzar les seves xarxes socials per explicar l'accident que va patir durant el seu entrenament. «Anava a marxar ja a treballar i he pensat: A veure, amb la mascareta i el cop que tinc aquí tindré una pinta sospitosa. Voleu que us expliqui què m'ha passat avui?», començava dient en un dels stories del seu compte d'Instagram.

«És increïble. Ahir no em vaig estavellar amb el cotxe i avui entrenant m'he clavat un caragol. Directament s'ha incrustat al front i m'ha aixecat tota la pell», explicava. Tot i això, la col·laboradora de 'El Hormiguero' va decidir prendre's l'accident que va patir amb un bon humor: «Bé, coses que passen. De totes maneres, segur que avui és un gran dia».