Primer pla de Raquel Mosquera al programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'

L'entorn de Raquel Mosquera es veu obligat a emetre un comunicat

L'advocat de la perruquera aclareix algunes informacions i informa sobre l'estat de salut de la vídua de Pedro Carrasco

L'entorn més proper de Raquel Mosquera s'ha vist en l'obligació d'emetre un comunicat mentre la perruquera continua ingressada a l'hospital des del passat dimarts a la matinada. La vídua de Pedro Carrasco va ser hospitalitzada d'urgència a l'Hospital Puerta del Hierro a conseqüència d'un brot psicòtic, patit després d'estar en primera línia de batalla desmentint les declaracions realitzades per Rocío Carrasco en la seva docu-sèrie 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva'.

Després del contratemps de salut patit, l'entorn de Raquel Mosquera ha sortit al pas per desmentir algunes de les informacions que han estat publicades en els últims dies sobre el conflicte amb Rocío Carrasco i, ja de pas, informar sobre l'evolució de l'estat de salut de la perruquera.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'entorn de Raquel Mosquera aclareix la informació publicada per 'Diez Minutos'

Aquesta setmana, la revista 'Diez Minutos' convertia a Raquel Mosquera en portada de la seva última edició. El citat mitjà del cor recollia en les seves pàgines algunes de les declaracions que ha fet la perruquera sobre Rocío Carrasco al llarg de tots aquests anys al costat del següent titular: «Raquel Mosquera respon a Rociíto: 'Pedro no li va demanar perdó, és mentida'».

Malgrat que la revista concretava que es tractaven de declaracions passades i no assenyalava que es tractés d'una nova exclusiva oferta per Raquel Mosquera, la informació va donar lloc a la confusió i molts van criticar a la perruquera per, suposadament, haver tornat a treure rèdit econòmic del conflicte amb Rocío Carrasco.

Per aquesta raó, l'entorn de la vídua de l'excampió mundial de boxa ha volgut aclarir aquesta situació a través d'un comunicat oficial publicat en el compte d'Instagram de Raquel Mosquera: «Raquel no ha concedit cap entrevista, ni exclusiva a cap mitjà digital o escrit. El publicat per diversos mitjans de premsa escrita, no correspon amb cap entrevista actual, sinó que pertany a entrevistes d'anys anteriors i per tant, no ha tingut cap retribució econòmica».

Raquel Mosquera defensa a Pedro Carrasco i desmenteix Rociíto en xarxes

El comunicat signat pel representant i advocat de la perruquera, Javier Álvarez, també ha posat èmfasi en el fet que Raquel Mosquera s'ha limitat a contestar Rocío Carrasco a través de les seves xarxes socials: «Raquel va manifestar el que va creure oportú via Instagram de forma gratuïta i oberta a tots els seus seguidors».

Cal recordar que, fins al moment, la perruquera ha optat per posar l'assumpte en mans dels seus advocats i utilitzar el seu compte d'Instagram per defensar la seva veritat i demanar respecte per la memòria del seu exmarit, amb qui va estar cinc anys casada. 

«Per respecte a la memòria del meu marit, Pedro Carrasco García, ja que ell no es pot defensar i perquè crec també en la justícia divina... No consentiré, que res ni ningú, taqui la seva imatge pública, ja que va ser una bellíssima persona i un gran senyor, en tots els aspectes i sentits. Especialment, un bon i magnífic pare, bon fill i bon espòs», escrivia Raquel Mosquera en una extensa carta desmentint les acusacions de Rociíto.

Finalment, l'advocat de Raquel Mosquera ha aprofitat el comunicat per informar sobre l'estat de salut del seu client i agrair les mostres de suport. «Volem comunicar que Raquel continua ingressada, però està bé. Us agraïm les mostres d'afecte i respecte a tots. Gràcies a tots pel vostre suport», ha sentenciat el comunicat signat per l'advocat Javier Álvarez en nom de tota la família de Raquel Mosquera.