Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández publica una foto i carreguen contra Telecinco: «N'estem farts»

El tertulià ha sembrat un gran enrenou en compartir una fotografia en les instal·lacions de Telecinco

Kiko Hernández és un dels tertulians més polèmics de Telecinco pel fet que fa més de vint anys que treballa a la televisió, i té a la seva esquena desenes d'enemics desitjant que cometi algun error. La pressió mediàtica va fer que acabés abandonant 'Sálvame' durant un temps, ja que va desaparèixer de la televisió a causa d'una severa depressió, però, per sort, va poder passar pàgina gràcies a la seva mare, un dels pilars més importants de la seva vida.

Kiko va tornar al seu lloc de treball amb magnificència. L'entrevista que va donar a 'Sábado Deluxe' es va convertir en un dels programes més vistos de la temporada, aprofitant per donar-li les gràcies a la seva família i, a més, va anunciar una notícia que canviaria el seu futur: «Seré pare de dues nenes: Abril i Jimena». Els companys no van trigar a aplaudir-i lloar la seva valentia, però, des del moment que va confessar com anava a ser la seva nova vida, hi va haver alguna cosa que va canviar per sempre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko té una por atroç a què algú pugui fer mal a la seva família i, de fet, ha amenaçat amb demandes milionàries a tots els mitjans que van intentar publicar fotografies de les seves filles. Gran part del públic no està d'acord amb el comportament del col·laborador, ja que, el 2017, va ser ell mateix qui va presentar a les seves petites en societat gràcies a la revista 'Diez Minutos'.

Tot i l'interès que tenen els seus detractors per treure a la llum els seus íntims secrets, el tertulià ha aconseguit mantenir els periodistes allunyats de la seva vida privada. No obstant això, molts dels seus enemics han aprofitat la llibertat existent en les xarxes socials per demostrar-li que estan més a prop del que pensa. Recentment, Kiko ha patit un linxament públic a causa d'una imatge que ha compartit al seu compte d'Instagram.

El col·laborador amenaça en abandonar 'Sálvame'

Els integrants de 'Sálvame' s'han convertit en protagonistes de la crònica social i, cadascun dels seus passos, és estudiat minuciosament. Kiko Hernández és un dels tertulians que té més projecció, i està pagant molt car el pes de la fama. L'última fotografia que ha publicat en les seves xarxes socials l'han situat al centre de la polèmica, i és que en aquesta apareix subjectant un extintor en un dels passadissos de Telecinco: «Com de costum, tota la tarda apagant focs. Per cert, Rocío, jo si et crec».

Gran part del públic considera que Kiko ha comès un atreviment imperdonable, perquè no entenen el motiu que l'ha portat a canviar d'actitud en el cas Carrasco. D'aquesta manera, consideren que està seguint les ordres dels seus responsables, i ningú confia que la seva defensa sigui sincera: «Tu al sol que més escalfa, on hi hagi calerons». No obstant això, el més preocupant és que, molts internautes estan posant en dubte el prestigi de la cadena.

L'audiència amenaça de marginar Telecinco si no comencen a ser més objectius. «Estem farts», comenta un espectador molt enfadat, i al qual un altre afegeix: «són molt pesats. Abans 'Sálvame' divertia, ara avorreix». A més, no podem oblidar que, fa uns dies, Kiko va amenaçar de tornar a abandonar el programa perquè va insinuar que estava molt cansat del pes, i li va demanar a una altra presentadora de Telecinco que li donés una nova feina.

El nou repte del col·laborador és estar al costat d'Ana Rosa Quintana. Segons ell, el canvi d'espai estaria motivat únicament pels horaris: «En aquest moment de la meva vida em convé més al matí». Tanmateix, no seria d'estranyar que també voldria canviar de format per intentar relaxar als seus seguidors. Encara que, tenint en compte la repercussió que tenen tots els seus moviments, estaria disposada Ana Rosa Quintana a compartir plató amb ell?