Les xarxes, contra Rociíto després d'escoltar en directe Rocío Flores: «Menteixes»

No han trigat molt a posicionar-se a favor de la jove

La situació que viu la família Flores-Carrasco ha viscut aquest divendres un nou gir de guió després de la segona aparició de Rocío Flores a 'El Programa de Ana Rosa'. La jove s'asseia de nou al programa dels matins de Telecinco després del seu debut de divendres passat i, com ja va passar la setmana passada, les seves declaracions han estat molt comentades a les xarxes socials. En aquella ocasió, va centrar les seves paraules a parlar d'Olga Moreno, a qui considera la seva segona mare, analitzant com havien estat les seves hores prèvies a l'entrada a 'Supervivientes'.

A més, va tenir temps per enviar-li un missatge d'ànim i desitjar-li el millor per al concurs, però, en aquell moment, no va voler mullar-se sobre el tema que tothom estava esperant, i és quina era la seva relació amb Rocío Carrasco. Però com diem, la protagonista del seu missatge d'avui ha estat la seva veritable mare, a qui li ha demanat que els hi agafi el telèfon, parlant també pel seu germà David, confirmant que han intentat posar-se en contacte almenys dues vegades sense èxit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les esfereïdores paraules de Rocío Flores no han trigat molt a generar molt enrenou a les xarxes socials, ja que són molts els que han volgut veure en aquestes una raó per confirmar la seva idea de no creure 'la veritat' que està revelant la mare de la jove. I és per això que s'ha tornat a omplir de comentaris el 'hashtag' #RocioYoNoTeCreo. Alguns han aplaudit el pas endavant que ha donat la jove: «Has fet el més difícil, el més fàcil ara és donar la raó en tot a Rocío Carrasco».

Algun missatge benevolent, però la majoria són crítiques dures

Com dèiem, s'han multiplicat ara els missatges que qüestionen el relat de Rocío Carrasco, sobretot en la part que té més a veure amb la relació amb els seus fills. D'una banda, hi ha qui ha volgut atacar-la, dient que realment la seva negativa a parlar amb els seus fills és perquè és una manera de què el seu relat es vegi desmentit.

«No agafa el telèfon ni vol saber res perquè, si no, a veure què explica dimecres, li cau el teatret sol» o «La setmana que ve al plató a seguir parlant de quant li fa mal 'que separessin els seus fills d'ella', i és que no els vol veure ni en pintura», deien alguns d'aquests comentaris.

Hi ha altres que han volgut buscar certa explicació a l'actitud de Rocío Carrasco, i per això apuntaven que el culpable està dins del seu entorn: «Jo ho he vist clar des del principi, la mare crec que està abduïda per Fidel, ja que està creient en una realitat paral·lela que no hi ha i per això no deixa que parli amb la seva filla perquè se li desmuntaria el 'xiringuito'».

D'altra banda, hi ha qui ha volgut expressar el seu rebuig cap a l'actitud de Carrasco dient que «no té sang a les venes, ni sent res pels seus fills», si no anava a parlar amb ells després del programa. Encara que és cert que es criticava també «la mercantilització» d'aquesta desavinença familiar que estan fent les dues parts.

Finalment, hi ha qui sense ser tan dur amb Rocío Carrasco, el que sí que ha volgut lamentar és el patiment que està vivint la jove en estar distanciada de la seva mare: «M'ha fet pena veure aquesta pobra noia que pateix i que l'únic que demana és parlar amb la seva mare per dir-li que encara la segueix estimant. A la fi les víctimes sempre són els fills».


Comentaris

envia el comentari