«Rocío Carrasco és la meva cosina i mai vaig saber res de maltractaments»

Amador Mohedano ha respost a la seva neboda després de l'amenaça de demanda

Amador Mohedano s'ha convertit en un dels protagonistes indiscutibles del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Encara que Rocío Carrasco no ha volgut donar molts detalls sobre el seu oncle públicament, al·legant que està tramitant una demanda contra ell, la filla de Rocío Jurado sí que ha donat algunes pistes sobre els fets que haurien contribuït al fet que s'allunyés de la seva família materna.

Ara, Amador Mohedano ha volgut respondre a la seva neboda per deixar clar que desconeixia alguns dels episodis que ella ha relatat en la seva docu-sèrie i també per assegurar que no té por a les seves denúncies.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les declaracions de Rocío Carrasco sobre el seu oncle Amador Mohedano

En l'últim episodi del documental, Rocío Carrasco ha tret a la llum alguns dels enfrontaments que va viure amb la seva família durant els últims anys de vida de la seva mare. D'una banda, la neboda d'Amador Mohedano va relatar alguns episodis ocorreguts a l'hospital de Houston a principis de l'any 2006, on Rocío Jurado va estar durant quatre mesos ingressada a l'UCI i en estat greu a conseqüència del càncer de pàncrees que li havia estat diagnosticat dos anys abans.

«Va ser terrorífic. Com que érem molts, fèiem torns de matí, de tarda i de nit, s'anaven rotant. A mi sempre em tocaven les nits o bé perquè a una li feia molt mal el cap, perquè tenia reuma i no havia dormit en tota la nit, o bé perquè passava qualsevol altra cosa», afirma.

«A mi no em pesava», assegurava Rocío Carrasco fent referència a Ortega Cano, Rosa Benito, i els seus oncles Amador i Gloria Mohedano. Després, Rocío Carrasco va llançar una frase contundent que sentencia molts dels seus familiars, sobretot a dos d'ells: Amador Mohedano i Rosa Benito, que després de la mort de Rocío Jurado s'han llaurat una carrera televisiva.

«La família s'enfonsa i crec que va començar al final d'algú i el començament de molts», va pronunciar la filla de Rocío Jurado fent referència a la mort de la seva mare. Malgrat atacar, sense nomenar, diversos membres de la seva família, Rocío Carrasco es va negar a comentar unes declaracions antigues del seu oncle a 'Sálvame'.

En aquell moment, Amador Mohedano va carregar contra la seva neboda i Fidel Albiac, assegurant que la seva germana vivia amb tensió les visites de la parella a l'hospital perquè, suposadament, era conscient que el sevillà estava més interessat en la seva herència que en la seva salut.

«És una entrevista amb guió des d'un principi i de l'altre, que per desgràcia és família meva, de moment no em pronunciaré públicament sobre ell, primer vull fer-ho per la via judicial i, després, ja ho faré públicament. Ja ho faré», va anunciar la filla de Rocío Jurado.

Amador Mohedano respon a la seva neboda i rebutja la seva versió dels fets

Precisament, Amador Mohedano ha volgut pronunciar-se en 'Sálvame' sobre l'amenaça de denúncia realitzada per la seva neboda, deixant molt clar que té la consciència molt tranquil·la i cap por: «Jo no tinc gens de por a les demandes de la meva neboda. Si la posa, que la posi».

A més, el que va ser parella de Rosa Benito ha volgut desmentir la versió dels fets explicada per Rocío Carrasco, que va deixar entreveure que el motiu principal de la mala relació amb la seva família materna (inclosos la seva germana Gloria Camila i el vidu de la seva mare, Ortega Cano) es devia a la bona relació d'aquests amb Antonio David.

No obstant això, Amador Mohedano ha assenyalat que els problemes entre ells venien de feia temps i no tenen a veure amb l'exguàrdia civil, tot i que cal recordar que en anteriors capítols Rocío Carrasco també va fer referència a les diferències sorgides en la seva família per l'herència de la seva mare.

En aquesta mateixa línia, el germà de 'la més gran' ha volgut deixar molt clar que ell en cap moment va tenir coneixement dels presumptes maltractaments que va rebre la seva neboda per part d'Antonio David, amb qui tot el clan Mohedano i Cano manté una relació bastant cordial: «Mai m'he assabentat de maltractaments, si arribo a saber-ho, vaig a buscar-la i me l'emporto».

Tanmateix, la seva versió està més que qüestionada, ja que resulta bastant difícil de creure que la seva germana (amb qui treballava) no li hagués explicat res en privat sobre uns maltractaments que ella mateixa havia posat de manifest en una entrevista que va sortir a la llum i li va comportar una denúncia per part del mateix Antonio David.


Comentaris

envia el comentari