Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Flores explica la seva veritat i passa la pilota a la seva mare, Rocío Carrasco

La filla de 'la Més Gran' s'asseurà la pròxima setmana per aclarir tots els dubtes

El públic s'ha quedat sense alè en escoltar a Rocío Flores. La jove assegura que ha intentat posar-se en contacte amb la seva mare, però no ha obtingut resposta. «Ahir la vaig tornar a trucar una altra vegada, dues vegades, i veig que l'única manera que hi ha de poder contactar és públicament», comenta en el 'Programa de Ana Rosa' 

El discurs de la néta de ‘la Més Gran’ ha sembrat un gran renou. Fins i tot els defensors de Rociíto s'han quedat sense arguments, i han optat per ajupir el cap. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La protagonista de ‘Contar la verdad para seguir viva’ està a punt d'asseure's en el plató del seu programa per a resoldre els dubtes que estan sorgint sobre el seu anhelat testimoniatge.  

Rocío Flores contra Rocío Carrasco: la tensió continua

Tot feia pensar que anava a sortir victoriosa d'aquest atreviment. Però les paraules de la seva filla l'han situat en una posició molt complicada. Rocío Flores ha encongit el cor de l'audiència en confessar que se sentia lligada de peus i mans. «Si em quedo a la meva casa i no vinc a treballar és perquè té por o alguna cosa a ocultar. I si vinc a treballar, i intento separar en la mesura del que pugui, és que no tinc sentiments. Esteu molt equivocats», comenta en un to molt trist.

La néta de la Jurado ha desmuntat el testimoniatge de Rocío Carrasco. Garanteix que està disposada a parlar amb la seva mare, però ella prefereix resoldre els problemes en televisió. «Mamà, els teus fills no te'ls ha arrencat ningú. Els teus fills són aquí, la teva filla i el teu fill. Aixeca el telèfon, truca'ns», suplica.  

Les paraules de Rocío Flores han fet un gir de 180 graus a la història. La nova estrella de Telecinco ha perdut tots els seus suports en qüestió de segons. Ningú entén la raó per la qual continua marginant a la seva filla, i cap periodista s'atreveix a defensar-la. Sembla que Antonio David Flores tenia raó quan va afirmar: El documental és una farsa». Rocío Carrasco haurà de respondre a la seva filla en el plató de ‘Contar la verdad para seguir viva’. Tot i això, fa sospitar que la filla aparegui en aquesta actitud públicament quan falten poques setmanes per convertir-se en la protagonista de la docusèrie, ja que Carrasco parlarà de la presumpta pallissa que va propinar-li la seva filla quan aquesta tenia només 15 anys, i alguns es plantegen que és una tàctica per netejar la seva imatge.

Rocío Carrasco va anunciar la seva presència en el programa abans d'emetre's el setè episodi. Però després dels últims esdeveniments, s'atrevirà a complir la seva promesa? 

Rocío Flores s'avergonyeix del testimoniatge de la seva mare 

El testimoniatge de Rociíto va fer que molts mitjans comencessin a investigar en el passat dels seus fills. 'Vanitatis' va accedir a la demanda que va interposar contra Rocío Flores, i tots els seus lectors es van assabentar que, fa uns anys, era una jove bastant conflictiva.  

Els secrets del clan Jurado estan sortint a la llum per culpa de Telecinco, i cap membre està d'acord amb el comportament de Rocío Carrasco

La gran perjudicada ha estat la seva filla. Ha de fer front a una pressió mediàtica insuportable. I, a més, s'ha vist a obligada a lluitar contra els defensors de la seva mare. Recentment, els ha demanat a diverses agències de premsa que deixin de perseguir-la.  La jove sempre ha estat molt educada amb tots mitjans, però en les últimes setmanes està començant a perdre la paciència.  «M'estic morint de vergonya ara mateix. Està tothom mirant, m'esteu fent passar la vergonya del segle al tren, i no tinc res a dir», va comentar en un to molt amable.  

Des que Mediaset va apostar per donar-li veu a Rociíto, la seva filla petita ha decidit mantenir-se al marge. Aquesta actitud va generar bastant desconfiança. Molta gent pensava que el seu silenci estava motivat per la culpa. Però, després de les seves últimes declaracions, ha quedat clar que és una de les grans damnificades per l'huracà Carrasco.  

La filla de ‘la Més Gran’ ha de donar explicacions. Els seus defensors estan desitjant escoltar-la, i els seus enemics exigeixen silenciar-la per sempre.  Alguns dels personatges més importants de Telecinco, com Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera, que sempre han donat la cara per Rociíto, podrien estar penedits. Ells també hauran de respondre a les acusacions de Rocío Flores, perquè els seus judicis han estat a punt d'acabar amb ella.

«No podem dir que la nena hagi parlat bé de la mare», va comentar Jorge Javier en una ocasió. Però, després de saber que ha estat rebutjada en una infinitat d'ocasions, haurà canviat d'opinió? 

La situació és bastant complicada per a Rocío Carrasco. Cada vegada hi ha menys gent disposada a donar la cara per ella, i les seves incoherències podrien acabar convertint-la en l'autèntic botxí del seu drama. Trucarà a la seva filla per a intentar calmar-la abans que continuï destrossant el reeixit documental?