Olga Moreno, a Rocío Carrasco: «S'estan explicant tantes mentides»

Olga Moreno ha tornat a treure el tema prohibit per defensar el seu marit dels atacs mediàtics

No hi ha dubte si diem que Olga Moreno va abandonar Espanya en el pitjor moment per la seva família. El seu marit, Antonio David Flores, està sent el coprotagonista de la sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', això si, jugant el paper d'antagonista i amb un paper que, sense cap mena de dubte, el deixa molt malament davant l'opinió pública.

Segons expliquen els mitjans, Moreno va estar pensant-se molt si deixar la seva família i volar cap a Hondures, però, en aquest moment, ja havia signat el contracte amb la cadena i, si no marxava, 'Mediaset' podria exigir-li el pagament d'una multa per incompliment de contracte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per això, hauria d'abonar una quantitat d'uns quants zeros i la veritat és que a hores d'ara no és una despesa que vingui bé a la seva família, ja que el seu marit, Antonio David Flores, es troba a l'atur i l'única font d'ingressos que tenen en l'actualitat és la botiga de roba que tenen i els diners que pugui guanyar la seva dona participant en la nova edició de 'Supervivientes'.

Segons sembla, Olga va assegurar que no tenia la més mínima intenció de parlar de l'assumpte de la docu-sèrie en el 'reality', però aquesta idea li va durar molt poc i, ja en la preconvivència, va treure l'assumpte per, suposadament, desfogar-se amb els seus companys.

En aquesta ocasió no va tenir cap inconvenient a entrar en detalls. Fins i tot va assegurar que cada matí esmorzava amb una tassa amb la cara de Rocío Jurado, explicava com són de meravellosos els fills del seu marit i va prometre que mai a casa s'ha parlat malament de Rocío Carrasco. Gairebé res si el que pretenia era no seguir fent créixer l'assumpte que està enfonsant el seu marit públicament i amb unes conseqüències irreversibles, que el poden portar a perdre per sempre la seva feina a la televisió.

De fet, 'Mediaset' va emetre un comunicat on asseguraven que ja no tornarien a utilitzar els serveis del malagueny, considerant que la seva presència era contradictòria amb el relat que està explicant setmanalment Carrasco a través de la freqüència de Telecinco.

Així doncs, Moreno va voler aprofitar la gala en directe de 'Supervivientes' per seguir alimentant l'assumpte i va voler demanar-li a Antonio Canales que digués davant tot Espanya com és de bo el seu marit i aquest va accedir, fent a més un aclariment sobre una cosa que es fa molts dies que s'explica a la televisió.

Antonio Canales desmenteix una amistat

El 'bailaor' ha volgut desmentir que sigui amic o familiar de Fidel Albiac, l'actual marit de Rocío Carrasco. L'artista ha dit que és cert que hi ha unes imatges de Rocío Carrasco i del seu marit en el seu xalet, però que van ser d'un dia en concret i que ell només té tracte amb les germanes de Fidel i no amb ell. D'aquesta manera, es desvincula de l'entorn de Carrasco i es mostra molt més proper a Antonio David Flores, confessant que els seus fills han estat diverses vegades a casa seva.

Olga Moreno ha seguit parlant i ha assegurat que s'estan dient moltes mentides i informacions que no són certes. Si bé és cert que no ha concretat a quines dades es referia, tot ens fa creure que s'estava referint a les explicacions de Rocío Carrasco. I és que ella mateixa ha confirmat que s'asseurà al plató en directe per respondre totes les preguntes que li facin i, d'aquesta manera, la docu-sèrie s'atura una setmana i tornarà a emetre's en quinze dies amb els lliuraments que encara no s'han emès.

A hores d'ara la sèrie es troba a l'equador i per tant, encara queden moltes coses per explicar. De fet, en l'últim episodi que s'ha emès, Rocío Carrasco ha anunciat mesures legals contra el seu oncle Amador Mohedano.


Comentaris

envia el comentari