Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores deixa en evidència Carmen Borrego en directe

La jove no ha dubtat a contestar els seus atacs a Olga Moreno

Aquest divendres, per segona setmana consecutiva, Rocío Flores s'ha assegut al plató del programa matinal d'Ana Rosa Quintana com la defensora d'Olga Moreno, la parella del seu pare Antonio David Flores, mentre aquesta concursa a l'actual edició de 'Supervivientes'.

Encara que realment el més comentat aquest divendres han estat les seves paraules sobre la seva mare, Rocío Carrasco, prèviament ha tingut temps per parlar sobre com han estat els primers dies a Hondures de qui considera la seva segona mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, la jove no ha dubtat a contestar aquells que estan criticant el pas pel concurs d'Olga Moreno, sent sobretot dura amb Carmen Borrego. Rocío Flores no s'ha tallat a contestar a les afirmacions de la col·laboradora de 'Viva la vida' sobre Olga Moreno, qui havia criticat que Olga hagués parlat dins de 'Supervivientes' sobre Rocío i David Flores i l'escassa relació que mantenen avui dia amb la seva mare.

A més, la dona d'Antonio David havia explicat que en cap moment a la casa familiar s'havia parlat malament de la mare dels dos fills de l'exguàrdia civil. Les crítiques de l'íntima amiga de Rocío Carrasco cap a la dona de la seva exparella no haurien semblat gens bé a la que és la seva defensora als platós.

És per això que en un moment del programa d'aquest divendres ha demanat la paraula per contestar-li: «M'agradaria dir una altra cosa, que no vaig tenir l'oportunitat de dir-ho dimarts passat, referent a un comentari de Carmen Borrego». I la realitat és que les paraules que la filla gran de Rocío Carrasco tenia guardades no han pogut ser més contundents.

I és que no ha dubtat realment en qüestionar que Carmen Borrego tingui dret a opinar: «Em sembla molt lleig el de Carmen Borrego, que sigui precisament ella qui li digui a Olga i qüestioni que Olga hagi parlat de nosaltres». Tornava a defensar com Olga Moreno és una més de la família, mentre que la filla de María Teresa Campos és algú aliè que no coneix la veritat del que passa de portes endins.

«Fa 20 anys que Olga està amb nosaltres i em coneix al 100% (…) Mentre que ella s'ha marcat una exclusiva amb un gros titular parlant de mi i no forma part de la meva família», afirmava la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco.

Què pensa Rocío de les paraules d'Olga sobre la seva mare

Però Rocío Flores també ha tingut temps per dir la seva opinió sobre les paraules d'Olga Moreno sobre la docu-sèrie de la seva mare, ja a les platges d'Hondures. La jove admet que li va demanar que desconnectés de tot el que passa a Espanya i se centrés en el concurs, encara que, finalment, ella «no ha seguit molt el meu consell».

Malgrat aquesta petita recriminació, Rocío, que ha estat també concursant de 'Supervivientes', comprèn que tot allà es viu diferent: «Quan entres a 'Supervivientes' amb la situació que hi ha fora és molt complicat no poder desfogar-se allà… És molt aviat perquè acaba de començar el concurs».

Després que aquest primer consell no li hagi fet cas, Rocío Flores ha tornat a enviar un missatge per Olga Moreno: «Probablement li pot donar una estocada, està en ella estar enfonsada en la misèria o tirar cap amunt com vaig fer jo a l'illa».

Al final, també ha volgut parlar sobre la relació que està mantenint Olga amb Antonio Canales, malgrat que no recordava que es coneixien i al bon inici que han tingut, creu que «Antonio Canales i Olga discutiran en algun moment, és una cosa òbvia».