El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

El concert d'homenatge a Àlex Casademunt ja té data i se sap qui hi actuarà

Artistes del panorama nacional i internacional es reuniran per recordar el cantant

Fa pocs dies, des del Twitter del WiZink Center de Madrid es feia pública la notícia que molts fans d'Àlex Casademunt estaven esperant. I és que artistes nacionals i internacionals, amics i coneguts del cantant, celebraran un concert homenatge al jove recentment mort a causa d'un accident de trànsit.  L'esdeveniment musical per recordar i homenatjar Casademunt tindrà lloc el pròxim 24 de juliol de 2021 al WiZink Center de Madrid i reunirà un total de 20 cantants, així ho anunciava el mateix espai.

Aquests són els artistes confirmats que han decidit commemorar al seu amic: David Bustamante, Marta Sánchez, Pancho Céspedes, Merche, Chenoa, Marta Botía, Nuria Fergó, Manu Tenorio, Natalia, Roser, Verónica Romero, Alejandro Parreño, Naim, Mireia, Geno Machado, Javián, Papa Joe, Flanagan i Alejandra. A més, participarà el seu germà, Joan Casademunt, i el concert serà presentat per Nina.


Rosa, Bisbal i Gisela, tres destacades absències del concert

Després de la mort del popular cantant, encara que poc reconegut al nostre país després del seu pas per 'Operación Triunfo', el passat 2 de març de forma tràgica, molts són els companys i cercles pròxims que s'han sentit amb la necessitat de retre-li un gran homenatge, i quina millor manera de fer-ho que en el que sempre els va unir: la música.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Això sí, hi ha tres destacades absències en aquest homenatge a Àlex Casademunt. «No ha estat gens difícil que acceptessin la proposta, al contrari. Hi haurà tres companys d''OT' que no podran estar per problemes d'agenda», aclaria la productora 'Sonogrand' per evitar malentesos. Rosa López, David Bisbal i Gisela no podran acudir de manera presencial per tenir «concerts aquest dia», però sí que tindran el seu moment a través «d'un vídeo que es projectarà aquest dia», ha revelat la mateixa discogràfica.

Després de la mort d'Àlex Casademunt tots els 'triunfitos' han demostrat estar més units que mai, i han volgut estar a prop del seu company i amic en tot moment. I, malgrat aquestes absències, han aconseguit que el seu nom i sobretot la seva veu segueixi estant present.

L'homenatge porta el nom de la seva última cançó: 'Otra oportunidad'

Com a dada curiosa del cartell, cal destacar que el concert homenatge porta per nom una de les últimes cançons que Àlex va gravar al costat del seu germà, Joan Casademunt: 'Otra oportunidad'. Una cosa que ha commocionat al públic i que segur que portarà molts records bonics el dia 24 de juliol, sobretot a la seva família que, gràcies a la col·laboració de Joan, estaran més a prop seu.

Aquest tema que l'artista va gravar a duo amb el seu germà és una cançó que veia la llum fa tot just una setmana, i serà el fil conductor d'un preciós i merescut homenatge que sens dubte es convertirà en una altra oportunitat de sentir a Àlex Casademunt molt a prop i retrobar-se amb ell i la seva música.

Les emocions estaran a flor de pell durant tota aquesta jornada i, per descomptat, ell i el seu record estaran més presents que mai. Immediatament, les xarxes socials s'han fet ressò d'aquest homenatge tan especial i són molts els que han compartit a Twitter i Instagram el cartell del concert. Natalia, que estarà present a 'Otra oportunidad' ha estat de les primeres a compartir amb tots els seus seguidors el cartell dels noms confirmats, la data i el lloc.

«El 24 de juliol tothom que pugui que vingui al concert que hi farem al nostre estimat Àlex. Jo per un tema que m'enxampava fora d'Espanya no podia al principi, però ho estem intentant canviar per estar aquest dia tant sí com no amb tots els meus companys i amb ELL», ha escrit.