Jesulín pren mesures urgents amb la seva filla Julia Janeiro Campanario

Julia Janeiro no permetrà que se la critiqui o que la premsa vagi darrere d'ella per treure informacions sobre la seva vida privada

Jesulín de Ubrique sabia que la majoria d'edat de la seva filla no passaria desapercebuda per a la crònica social, ja que descobrir el rostre de la germana d'Andrea Janeiro era molt llaminer per als periodistes. En aquesta línia, el torero i la seva dona, María José Campanario, es van curar en salut i van aconsellar a la primogènita del matrimoni sobre com havia de fer front a la seva sobrevinguda fama que l'esperava ansiosa després de complir els 18 anys.

 

L'odontòloga tenia molt clar que Julia no participaria en el que la dona de Jesulín de Ubrique considera un circ mediàtic sinó que, de fet, María José Campanario va vaticinar temps enrere que la seva filla no sucumbiria a les ofertes televisives ni protagonitzaria escàndols mediàtics perquè, segons la seva mare, Juls detestava les càmeres.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

En canvi, les seves xarxes socials deien tot el contrari. I és que Juls, com es fa dir en aquestes plataformes, sap treure partit i acaparar les mirades de molts usuaris amb els seus posats fotogràfics, on s'ha convertit en carn de canó per a les marques. Els seguidors de la germana d'Andreíta han pujat com l'escuma des que ha complert la majoria d'edat i s'ha revelat el seu rostre a la televisió. La filla del torero ja suma 177 mil seguidors, una quantitat molt cridanera per a les companyies que treballen amb publicitat mitjançant 'influencers'.

 

No obstant això, la germana petita d'Andrea Janeiro s'ha curat en salut i ha suprimit tota possibilitat de rebre públicament crítiques o comentaris malintencionats. Així, Juls ha bloquejat el seu mur de comentaris perquè ningú pugui esbossar la seva opinió sobre les fotografies que publica, però, això no ha estat suficient.

 

La filla del torero és víctima d'informacions que s'han fet públiques sobre la seva vida privada per part dels companys de treball de la mare de la seva germana com, sense anar més lluny, hi ha qui ha afirmat que Julia va ser víctima de 'bullying' durant la seva etapa escolar. A més, també s'ha relatat en alguna ocasió que el caràcter de l'adolescent és violent i amb una personalitat altiva.

 

Julia Janeiro compta amb protecció absoluta

Jesulín de Ubrique i María José Campanario han tret les ungles contra tot aquell que gosa tocar a la seva petita. I és que Julia ha concedit el permís perquè els seus pares prenguin les mesures oportunes que considerin necessàries per protegir el seu anonimat, dins del que cap, i allunyar-la d'infortunis.

 

D'aquesta manera, el matrimoni ha contractat els serveis d'un advocat, el prestigiós Antonio González Zapatero, perquè analitzi tot el que s'ha parlat sobre Julia i interposi les demandes oportunes contra tots aquells que han atacat a la jove. Per a la família de Jesulín de Ubrique la màxima prioritat ara mateix és que Julia pugui continuar gaudint d'una vida normal dins de tot l'enrenou i de la fama inevitable que posseeix.

 

El diari 'ABC' va parlar en exclusiva amb el lletrat que ha afegit que no s'està tenint en consideració que Jesulín de Ubrique i María José Campanario tenen un altre fill, més petit que Julia, a qui li podria estar passant factura tot l'enrenou mediàtic que s'ha format al voltant de la seva germana gran: «S'estan oblidant que Julia té un germà petit que va a l'escola».

 

A més, Antonio González ha respost als que han defensat que Juls pot convertir-se en personatge i, per tant, la premsa pot parlar sobre la seva vida privada perquè la segona filla del torero no ha emès un comunicat en el qual expressi el seu desig de mantenir l'anonimat, com sí que ho va fer la seva germana Andrea Janeiro. En paraules de l'advocat de Julia, encara que ella hagués fet aquest pas, tampoc s'hauria respectat.


Comentaris

envia el comentari