Concha Velasco

Concha Velasco envia un missatge des de la residència que deixa en xoc Letícia

Concha Velasco no ha passat per alt felicitar públicament la reina

Fa sis mesos, la gran Concha Velasco va abandonar casa seva per ingressar en una residència de gent gran a Madrid. Des que va saltar la notícia, immediatament, la família de Concha va rebre grans crítiques per no ocupar-se de la salut de l'artista.

No obstant això, la decisió de començar a viure allà va ser de la mateixa Concha, per la qual cosa ningú no es podia oposar a la seva determinació. Així mateix, la cantant ingressava a Santa Matilda per rebre cures especials per, posteriorment, residir a l'exclusiu centre d'Orpea Punta Galea. Sens dubte, sis mesos en què s'ha mantingut aliena del focus mediàtic.

Justament per aquest motiu, ningú s'esperava que Concha Velasco fes el pas que ha fet.

Concha Velasco reapareix per un motiu molt especial

Així mateix, Concha Velasco està allunyada del focus mediàtic a causa del seu estat de salut, pel qual roman les 24 hores a la residència on estan tenint cura d'ella. Això sí, durant la seva estada no li ha passat per alt sortir a respirar, de tant en tant, aire fresc.

Foto de la reina Letícia.
La reina Letícia ha rebut dotzenes de missatges felicitant-la pel seu aniversari | Europa Press

Fa un mes, la cantant sortia del centre per concedir una entrevista a Telemadrid, en què va repassar moments summament claus de la seva vida íntima i la seva llarga carrera artística. Després d'aquesta breu sortida, l'actriu va tornar a casa seva com de costum.

No obstant això, després de setmanes sense tenir notícies seves, ara, Concha Velasco ha tornat a acaparar algun titular per un clar motiu. Ahir, 15 de setembre, la Casa Reial està de celebració perquè sa majestat   compleix 50 anys.

Sens dubte, ha estat un esdeveniment del qual s'ha estat parlant especialment durant setmanes. Tant ha estat així, que fins i tot Telecinco va voler fer-li un homenatge a la mare de la princesa Elionor emetent un programa especial titulat Felicidades, Letizia.

D'altra banda, com era d'esperar, des que ha començat el dia, moltes celebritats ja s'han sumat a les felicitacions que, segurament, ja haurà rebut la monarca. Isabel Jiménez, Patricia Cerezo o Susanna Griso són algunes famoses que han volgut tenir aquest bonic detall amb la monarca.

«Com a princesa, Letícia va estar sotmesa, a més, a una crítica immisericorde, gairebé sempre centrada en el seu aspecte físic, l'únic aparador que se li permetia trepitjar. Ara, ja com a reina, és quan comença a trobar el seu propi espai: ha convertit la salut, l'alimentació i l'educació en els eixos de la seva agenda», elogiava aquesta última.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco envia un missatge molt emotiu a la reina | GTRES

Però el que veritablement ha sorprès de tot aquest assumpte és que la mateixa Concha Velasco també s'ha unit a felicitar la dona de Felip VI. Sens dubte, un gest inesperat perquè l'actriu fa setmanes que no és al focus mediàtic. «És un exemple d'elegància, de familiaritat, de rigor i de saber ser-hi. Felicitats, Majestat, i la meva eterna gratitud sempre», li deia per la seva banda. Uns atributs que se sumen a la llarga llista que ha rebut l'asturiana aquest dia tan especial per a ella.

Última hora de l'estat de salut de Concha Velasco

D'altra banda, Concha Velasco reapareix enmig d'aquest esdeveniment també amb bones noves. I és que el seu fill, Manuel Martínez, ha confessat públicament davant dels mitjans que la seva progenitora està «molt bé».

▶️ Vídeo del dia

A més, assegura que tota la família roman tranquil·la des del primer moment en què l'actriu va ingressar a la residència, ja que necessitava cures especials que ningú li podia proporcionar. «Estem tranquils, així que tot fenomenal», tancava sense revelar-ne més detalls.