Primer pla de Diego Arrabal

Diego Arrabal confessa que ella no tornarà a aparèixer perquè se sent utilitzada

El 'paparazzi' revela la humiliació patida per una famosa presentadora

Diego Arrabal és un dels paparazzi que més informació maneja sobre els famosos. En molts casos, aquest té en el seu poder documents molt sensibles que poden afectar notablement gent molt coneguda.

A YouTube, l'excol·laborador de Viva la vida sempre llança sucoses exclusives que molts no gosen donar, o potser no compten amb la informació que maneja el paparazzi. Aquesta setmana, Diego Arrabal ha tornat a ser protagonista després que tragués a la llum un tema de pes sobre la censura de Telecinco.

▶️ Vídeo del dia

Estem parlant d'alguna cosa que no sol ser habitual a Sálvame. I és que sempre s'ha caracteritzat per explicar les coses sense cap mena de limitació. Paolo Vasile és sabedor de la manera de treballar del programa que presenta Jorge Javier Vázquez.

Diego Arrabal destapa la censura que regna a Sálvame

Els espectadors del programa es van quedar sense paraules dilluns passat quan Adela González i María Patiño obrien el programa parlant de diversos famosos que tornaven a ser a la picota.

Primer pla de Diego Arrabal.
Diego Arrabal coneix informació sobre Telecinco que la deixa en mal lloc | Telecinco

Una famosa de les citades va ser Paz Padilla. Aquesta havia tornat a Telecinco després de molt de temps fora de la cadena després de ser acomiadada el mes de gener passat. Un acomiadament que va tenir lloc després de la forta disputa verbal que van mantenir en directe amb Belén Esteban. La gaditana va abandonar el plató i després de ser acomiadada, va portar a judici la cadena. Després de moltes negociacions, les dues parts van arribar a un acord i van pactar la readmissió.

El cap de setmana passat, de forma sorprenent, Paz tornava a casa televisiva sent entrevistada a Ya es verano.

Paz Padilla va tornar a Telecinco amb conseqüències per a La Fábrica de la Tele

Una entrevista de la qual es va fer ressò Sálvame dilluns passat. Tot i que no van parlar amb un especial afecte de tornar a la cadena, tampoc es van acarnissar gaire. A més, el programa volia continuar aprofundint a la figura de la gaditana un dia després, però els caps van decidir tallar-li les ales al format de La Fábrica.

Paz Padilla
Paz Padilla a tornat a Telecinco per disgust de la cúpula | EUROPA PRESS

Terelu Campos i Adela González tenien llest el guió del dia, però cap a les 14.00 es va produir una trucada des de la cúpula. Segons el paparazzi, els que manen a Mediaset van prendre una decisió que trastocaria els plans de Sálvame.

«La direcció rep una trucada de la planta noble de Mediaset, de les persones importants, i ordenen a Sálvame i a La Fábrica de la Tele que en cap dels seus programes es parli o digui absolutament res de Paz Padilla», ha afirmat el televisiu de forma contundent.

«No se la pot anomenar al programa»

Segons la informació que li hauria arribat al paparazzi, a Sálvame li va semblar fatal que censuressin els continguts sobre Paz Padilla poques hores abans d'iniciar-se l'espai.

«No se la pot anomenar al programa, i això és una cosa que no ha agradat perquè ells estan acostumats a fer i dir el que els dona la gana. En aquest cas, s'han quedat sense temes perquè Paz havia de ser el personatge principal de la tarda d'aquest dimarts», exposava Arrabal.

Imatge de Paz Padilla plorant al plató de Sálvame
Paz Padilla ha estat vetada d'un famós programa de Telecinco: «no se la pot anomenar» | Mediaset

La veritat és que Sálvame amb prou feines va parlar de la sortida de Paz des que va ser acomiadada el gener d'aquest any. Només van tocar de reüll la seva nova història sentimental amb Fran Medina, després de sortir a la llum unes imatges de la parella desfermant passió durant les vacances.

Amb tot, Diego Arrabal deixava molt clar al seu canal de YouTube que està terminantment prohibit parlar sobre qualsevol assumpte que tingui a veure amb la gaditana.