Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago confirma les sospites i entén que ell ha canviat després del càncer

Isabel Rábago ha donat suport a una informació sorprenent i positiva alhora

Isabel Rábago  va concursar a Supervivientes el 2015 i des de llavors segueix l'actualitat de tots els altres famosos que han passat pel mateix reality. I aquesta circumstància és la que ara té molt pendent de la situació de Nacho Palau, finalista d'aquesta última temporada. Ella segueix en tot moment la seva evolució després que ell confessés que pateix càncer de pulmó.

▶️ Vídeo del dia

Es troba tan interessada per l'estat de Palau que ara ha pogut confirmar que ha viscut un pas important. Pel que sembla, ell i el seu ex, Miguel Bosé, han llimat asprors i han acostat postures des que a l'escultor li van detectar la malaltia.

Isabel Rábago, al dia de la situació de Nacho Palau

La col·laboradora de Ya es mediodía està seguint el dia a dia de Nacho i coneix les informacions que estan sortint a la llum sobre ell. Entre aquestes, una que s'ha publicat a Mèxic i que resulta força positiva.

Isabel ha estat testimoni que un mitjà de l'esmentat país, TV Notas, ha revelat que Palau i Miguel han deixat de banda totes les diferències. Tot i haver trencat de manera conflictiva i haver acudit a la justícia per la custòdia dels seus fills, les coses estan canviant. Suposadament, el cantant està preocupat pel seu ex i ha volgut posar de manifest en tot moment el seu suport incondicional.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
La relació entre Nacho Palau i Miguel Bosé fa un gir inesperat | Telecinco - Instagram

Rábago ha vist que el mitjà titulava aquesta informació de la següent manera: «Miguel Bosé es reconcilia amb el seu ex després del diagnòstic de càncer». I és que ha aconseguit parlar amb un amic del valencià que ha afirmat: «El cantant considera Nacho l'amor de la seua vida».

«Imagina't, 26 anys junts i el projecte que van emprendre de ser pares». És més, com s'ha recollit a Ya es mediodía, s'ha revelat que l'artista «li ha dit que pot comptar amb el suport. Fins i tot ha enviat a Espanya els dos fills que viuen amb ell a Mèxic perquè li tornin les ganes de viure».

Així mateix, l'amic en qüestió ha explicat que «Li ha donat ànims dient-li que se'n sortirà. Però que si això no arribés a passar, ja li va prometre que ell es farà càrrec dels seus fills, que tornarien amb els germanets».

Isabel Rábago descobreix les opinions generades per la situació

La periodista ha vist que aquest acostament entre l'exparella s'ha abordat al programa on ella col·labora. Allà ha estat testimoni de les opinions dels seus companys sobre això. Així, per exemple, Alba Carrillo ha manifestat: «Tant barallar-se per, al final, acabar abraçant-se i veient que les coses no són tan terribles».

Alexia Rivas ha decidit intervenir per donar el seu punt de vista. Les seves paraules han estat aquestes: «Cal recordar que Nacho està en un procés de curació, que sembla que estem donant per fet que aniran malament les coses. Jo ressaltaria que Miguel estigui ara al seu costat, que li ofereixi tota l'ajuda que necessiti i que es portin bé».

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Isabel Rábago sap que el cantant està donant tot el seu suport a l'exsupervivent en aquests durs moments | Europa Press

Això sí, Isabel ha comprovat que aquesta última companya ha desmentit una cosa. En efecte, que el cantant hagi enviat els seus fills al conèixer el seu problema de salut. Sobre això ha explicat: «Això és totalment fals, el venien a veure perquè així ho tenen estipulat i, a més, Bosé ve a estiuejar aquí i s'ajunten els quatre nens».