Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera sap que s'ha acabat l'amor i que ella mai ho perdonarà

Kiko Rivera era coneixedor que la parella estava abocada al fracàs

Kiko Rivera està veient des de la distància com va evolucionant la tortuosa relació entre la seva cosina Anabel Pantoja i el seu exmarit Omar Sánchez.

Tots dos es van separar el mes de gener passat, almenys públicament, i des d'aquell moment la vida de tots dos ha canviat completament. Anabel Pantoja es va embarcar a l'aventura de Supervivientes i va conèixer el que avui dia és la seva parella, Yulen Pereira. Se'n va enamorar durant els dies de preconvivència i als Cayos Cochinos es va refermar una relació que sembla que va per llarg.

▶️ Vídeo del dia

Mentrestant, Omar Sánchez, segueix dolgut pel que va fer la sevillana. I tot després que es trenqués la relació i exposés a la televisió com n'estava d'enamorada de Yulen. El canari va passar a l'acció i s'ha pres la seva venjança fent mal a una tercera persona, Raquel Lozano.

Kiko Rivera no dona crèdit a què ha passat amb la parella

Així és com pensa Raquel, que aquest dimecres es va asseure al plat de Sálvame per destapar sense cap mena de traves la cara més tèrbola del windsurfista canari.

La veritat és que Omar va mantenir una estranya relació amb Raquel Lozano durant unes setmanes. Va ser un temps en què tots dos es van començar a conèixer i se'n van anar junts de vacances a Eivissa, Tarifa i València.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano explica la cara oculta d'Omar Sánchez | Europa Press

Raquel Lozano explicava ahir als companys de Sálvame que just abans d'entrar Omar a Pesadilla en el paraíso, van trencar la relació. A partir d'aquí, la noia va començar a pensar que el canari l'havia fet servir per posar gelosa a la cosina de Kiko Rivera. «Crec que ho fa per posar gelosa a Anabel, segueix molt pendent del seu entorn i del que mou el món d'Anabel, com les xarxes socials», ha confessat. «La conclusió que va treure és que em va il·lusionar, que pensava que seria una relació i després no ha estat», ha lamentat.

Lozano explica la realitat de la relació amb l'ex d'Anabel

«Ell ja tenia el programa tancat, no em necessitava a mi per això», ha dit Raquel sobre el fitxatge d'Omar pel reality.

«Però sí que em necessitava per posar gelosa a Anabel, per tenir un estiu divertit... Si no passa res per estar amb algú un estiu, o passar-hi un temps, però sí per per prometre moltes més coses. Cal deixar les coses clares, parlar», ha prosseguit. «Jo estic veient ara el veritable Omar, cada pas que va fent, ja ho sabia. Li vaig trucar per demanar-li explicacions pel que li havia dit a Kike Calleja. Em va escriure normal, de bon rotllo, i ja no li vaig contestar», ha sentenciat.

Omar Sánchez i Raquel Lozano
Omar Sánchez i Raquel Lozano van passar l'estiu viatjant | GTRES

Segons va explicar ahir la noia, Omar té l'objectiu de seguir guanyant diners a la televisió i desitja tenir una altra parella mediàtica per continuar al caneler. «Estar amb Alexia Rivas no li convé perquè continuaria estant a l'ombra, com amb Anabel», ha exposat la fisioterapeuta, sobre els rumors que indicaven que hi podria haver alguna cosa més.

El que més li va fer mal d'Omar i no ha pogut amagar-ho

Ara, el canari s'ha fixat a Marina Ruiz dins de Pesadilla en el paraíso, si bé l'ex de Mujeres y hombres y Viceversa no li està fent gaire cas. A més, la convidada de Sálvame no ha volgut recordar totes les coses dolentes de la seva relació amb Omar. «És un amant de 10, en això no he entrat mai. Hi ha hagut moments molt bons, hi havia complicitat».

Omar Sánchez
Omar Sánchez no perd el temps a Pesadilla en el paraíso  | Mediaset

Encara que ella va voler que la relació es consolidés, va veure una cosa que la va fer enrere i la va fer dubtar d'ell. «Estava pendent que si em feia un petó, una abraçada, una carícia... Això no ho podria vendre a cap revista», ha revelat.

Per ella, aquesta actitud l'ha après de la seva llarga relació amb un personatge tan mediàtic com és la cosina de Kiko Rivera.