Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana sap que hi ha una il·lusió i es prepara per a la decisió final

Ana Rosa Quintana sap tot el que ha passat durant la seva absència

Ana Rosa Quintana ha demostrat una vegada més que és a l'altura de les circumstàncies: és i sempre serà la reina dels matins. El programa continua generant una audiència astronòmica i tot és gràcies a ella, ja que ha servit d'exemple per als seus companys. Manté una relació estupenda amb ells, fins i tot amb els que ja no hi són, com Máximo Huerta.

Ana Rosa Quintana ha aconseguit una cosa pràcticament impossible: aconseguir que cap empleat de Telecinco en parli malament. És tremendament generosa amb els amics, ha servit d'exemple per a molts i ara està recollint el que ha sembrat. Està travessant una etapa complicada pel que fa a salut, però l'ha deixat enrere gràcies al seu coratge.

Ana Rosa no ha estat apartada de la televisió durant la recuperació. Els metges li van diagnosticar un tumor al pit i va decidir deixar de fer pantalla, però no ha parat de treballar. Per això sap que el seu amic Máximo té una nova il·lusió: tornar a presentar el Benidorm Fest.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana és la millor del sector en el que fa | EUROPA PRESS

Ana Rosa ha treballat molt de temps amb l'escriptor, formaven un binomi fantàstic i junts han aconseguit grans èxits. Però Máximo tenia altres aspiracions i va apostar pel seu talent literari, deixant Quintana en mans de la resta de companys. La presentadora va aconseguir que els espectadors no notessin el canvi, per això el seu programa continua sent el més vist.

Quintana, alhora que està pendent de l'actualitat, es prepara per fer el pas final: tornar als matins de Telecinco. És una decisió molt forta que ha de prendre des de la calma, però sap que tot sortirà bé, perquè està ben acompanyada. Joaquín Prat i Patricia Pardo, els altres presentadors de l'espai, estan desitjant retrobar-s'hi i fondre's en una abraçada tendra amb ella.

Ana Rosa Quintana no ha perdut el contacte amb els seus

Ana Rosa és una estrella de la televisió, però fora de càmeres és molt humana i mai no ha consentit distanciar-se dels seus companys. Amb Máximo gaudeix d'una connexió especial, ja que junts van aconseguir fer-se notar i convertir El Programa de Ana Rosa en un referent. Joaquín Prat va viure aquest procés de prop, per això sap que l'escriptor tornarà a triomfar al Benidorm Fest.

Quintana sempre ha confiat en el talent dels seus i és tan generosa que deixa brillar tothom, no vol cridar l'atenció. Tots els que han treballat amb ella, com Jorge Javier Vázquez, asseguren que és impossible deixar d'aprendre. Potser aquest és el motiu pel qual Máximo Huerta sap presentar qualsevol tipus d'esdeveniment.

Fotomuntatge de les cares de Màxim Huerta i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana dona tot el seu suport al seu antic company i amic, Máximo Huerta | La Noticia Digital

La nova il·lusió de l'expresentador d'El Programa de Ana Rosa és tornar a brillar al festival, tot i que sap que va deixar el llistó molt alt. Els amics confien en ell, entre altres coses perquè estarà molt ben acompanyat. El portal Yotele garanteix que hi ha una altra presentadora que també estarà al seu costat: Inés Hernand.

Ana Rosa Quintana està a punt de fer el pas definitiu

Ana Rosa va anunciar que tornaria a Telecinco al setembre i tot fa pensar que complirà la seva paraula, però cal tenir paciència. El tractament funciona, encara que encara necessita estar relaxada i no perdre forces. El primer és la seva salut, després tindrà temps de triomfar a la petita pantalla, de fet mai no ha deixat de fer-ho.

▶️ Vídeo del dia

Quintana està pendent de les xarxes socials i alguna vegada ha respost els seus seguidors. Està fent una funció molt positiva, ja que ha normalitzat una malaltia que per a molts és un turment. S'ha proposat vèncer el càncer i ho aconseguirà. Ja ho ha aconseguit, com tot allò que es proposa.