Primer pla de Rosa Benito.

Rosa Benito admet que els rumors són certs i decideix fer les maletes

Rosa crema el seu darrer cartutx davant la por de perdre-ho tot

Rosa Benito està cada cop més lluny de llimar asprors amb Telecinco. El fet que sortissin a la llum les seves mentides i canvis de versió respecte a la seva neboda, han posat en perill la seva feina a Mediaset. Tot i que ella va desmentir estar vetada, la veritat és que les seves aparicions televisives han caigut en picat.

▶️ Vídeo del dia

El telèfon de Rosa ha deixat de sonar i les seves col·laboracions a Ya es mediodía s'han acabat. Ella continua gaudint de les seves llargues vacances, on l'hem pogut veure posant amb biquini a la platja de Chipiona. No obstant això, la necessitat pressiona i Rosa ha pres la determinació de buscar-se la vida i emprendre nous camins.

Rosa Benito, a la recerca de feina

Rosa es mostra molt feliç i relaxada davant dels seus seguidors d'Instagram. A les xarxes ha trobat la manera de plantar cara a la neboda mentre manté el somriure davant del seu futur més incert. Se li va acabar tenir un lloc a la televisió alçant-se com la portaveu de la família Mohedano i ara, l'ex d'Amador, ha de buscar alternatives. Les seves mentides i contradiccions van quedar en evidència i van ser clau perquè Mediaset decidís prescindir-ne.

Imatge de Rosa Benito.
Rosa Benito busca feina a la competència | GTRES

Tot i això, Rosa té un objectiu i es nega a renunciar a la popularitat. Per això ha enviat un subtil missatge a Sonsoles Ónega després que aquesta anunciés el seu nou treball a Antena 3. La periodista va publicar a Instagram un vídeo amb la 'promo' del seu nou projecte i Rosa va ser de les primeres a contestar. «A la tele oberta», escriu la cunyada de 'La Más Grande' acompanyant el text amb un cor.

Això, sumat al missatge que va publicar fa uns dies, deixen entreveure els desitjos de Rosa de demanar feina a qui va ser la seva companya. «Els errors sempre originen algun descobriment... i no guanya qui crida la seva atenció, sinó qui manté el seu interès», va escriure.

Per a alguns la interpretació és clara. L'ex d'Amador podria referir-se als «errors» en les declaracions durant la seva etapa a Telecinco. Uns errors que podrien propiciar la marxa a Antena 3 aprofitant que Sonsoles estrenarà un nou format on abordaran l'actualitat amb un debat social.

Rosa Benito vol fer la competència a Telecinco

Rosa roman molt atenta als moviments que Sonsoles està fent a la competència. Y ahora Sonsoles arrencarà d'aquí a molt poc i ja hi ha alguns noms confirmats. Cares que també pertanyien a l'elenc de Mediaset i que la periodista s'ha volgut emportar en aquesta nova etapa.

Per això no seria estrany pensar que la tieta de Rocío vulgui pujar també al carro. Té una llarga experiència a la premsa del cor, a més de l'estrebada mediàtica. De moment, el nou format d'Atresmedia serà un programa d'actualitat amb debats polítics i algun toc social, semblant a Ya es mediodía.

Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix
Rosa Benito demana feina a Sonsoles Ónega | GTRES

Encara no ha transcendit el nom dels col·laboradors, però Rosa confia que la seva amiga la tingui en compte. Almenys, això ha procurat, fent-se notar a les xarxes de manera gairebé desesperada. Els usuaris no han trigat a respondre aquesta necessitat d'atenció i han carregat contra Rosa de manera ràpida. «Això no és Linkedin, vida meva», escrivia un seguidor de Sonsoles. «Buscant nou lloc on xuclar del pot perquè a Telecinco ja...», afegia una altra usuària.

És clar que la que va ser perruquera de Rocío Jurado no agrada i que té cada vegada més difícil tornar a la televisió. El seu passat pesa molt i les seves mentides encara més. Veurem en què queda aquesta petició i si, finalment, Rosa fa les maletes i planta cara a Mediaset.