Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del logo de 'Supervivientes'.

Una concursant de 'Supervivientes' revela la veritat del seu embaràs en directe

Marta Peñate assegura que té moltes ganes de tenir un fill

Marta Peñate ha esdevingut la concursant més polèmica de la nova edició de Supervivientes.

I és que no ha dubtat a enfrontar-se a diversos companys, i per això també s'ha guanyat el títol de provocadora.

Sens dubte, Peñate ha aconseguit cridar l'atenció de l'audiència. A més, s'ha sincerat sobre el drama personal i els plans de futur amb Tony Spina.

Captura de Marta Peñate discutint a 'Supervivientes'.
Marta Peñate té una personalitat molt explosiva. | Mediaset
 

«M'anava a casar l'any que ve, a l'agost, i crec que abans prefereixo quedar-me embarassada», deia als seus companys.

«No em fa por ser mare. Crec que li hauria de fer por al meu fill que jo sigui la seva mare», feia broma sobre això. Tot i això, ella pensa que «seria la típica mare que mola».

A més, considera que el seu fill «presumiria orgullós d'ella». Tot i això, la concursant ha reconegut que no li serà gens fàcil poder quedar-se embarassada.

Imatge d'alguns dels supervivents de l'edició Supervivientes 2022
Captura dels concursants de 'Supervivientes 2022' coberts de fang. | Mediaset

 

«Vull quedar-me primer embarassada, perquè tinc dificultats per fer-ho. Tinc problemes i no vull continuar ajornant-ho perquè no vull haver de fer-me un tractament de fertilitat amb 34 anys», comentava sobre això.

«Si m'he de fer un tractament de fertilitat, que l'hauré de fer, que sigui com més aviat millor».

D'altra banda, Marta deixava caure que considera que en Tony està molt més preparat per convertir-se en pare i té clar que vol que ell sigui el pare dels seus fills.

La supervivent no pot estar més feliç per haver trobat una persona tan compatible amb ella i amb qui vol tenir fills, perquè sap que comparteixen els mateixos valors.

Marta Peñate confessa els seus plans de convertir-se en mare

«Els meus fills estaran de p* mare, els inculcaran uns valors semblants als meus, tindran un pare que els estimarà i els cuidarà», assegura.

«Et penso cada dia, no m'oblido de tu. Canviaria tot el menjar del món per una nit amb tu, t'ho juro», li deia Marta al seu xicot.

I sembla que Tony pensa el mateix. «Tenim tota la vida al davant, així que anem endavant. Tots estan superorgullosos de tu, no estàs sola».

Kiko Matamoros i Marta Penate a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta Peñate durant una de les gal·les. | Mediaset

 

Així, és molt possible que després del final del concurs, la parella, que fa dos anys que està junta, comenci a formar la seva pròpia família.

Marta ho està passant realment malament després d'haver esdevingut la 'paràsit' de l'edició fa dues setmanes.

A més, s'ha emportat moltíssimes crítiques per la seva actitud amb la resta de companys. «És molt llesta i ataca els que sap que tindran repercussió als platós», comentava Antonio Rossi.

Imatge de Marta Peñate i Tony Spina.
Marta Peñate i Tony Spina volen formar una família. | Mtmad

 

«Ataca Alejandro i Tania pels seguidors que tenen després de la seva participació en l'illa, ataca Anabel per ficar-se al món Pantoja i Ana Luque, esperant la reacció d'Olga Moreno», apuntava. «Té l'habilitat de ser el punching i el ball».

Mentre que, alguns com Joaquín Prat, es mostraven molt més durs amb ella. «Marta Peñate és una assetjadora professional, i dic assetjadora, és una dona que viu per tocar-li els nassos als seus companys», exclamava.

«Apunta't aquesta frase: 'Hi ha 200.000 euros en joc i jo no em refio de ningú'. Ho reconeix, l'única cosa que té Marta al cap són els diners», sentenciava demolidor.

«Ha agafat un que li dona tot fet i mastegat, juga amb ell i en el moment de l'acostament, aprofita aquestes confidències per retreure-li-ho després», l'acusaven. «Enverina tot el que toca, després pretén demanar perdó, no té cap mena de credibilitat».