Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i el logo de 'Supervivientes'.

Els 3 concursants de 'Supervivientes' que han mort i no ho recordes

Els participants de 'Supervivientes' que ja no estan amb nosaltres

Ja fa gairebé 20 anys que 'Supervivientes' és amb nosaltres. Cal esmentar que l'any 2000 aquest format es va estrenar per primera vegada a Telecinco. Es van emetre dues edicions amb participants anònims i, més endavant, va passar a Antena 3.

Però tenia un nom diferent. 'La isla de los famosos' va ser el títol d'aquest espai que comptava amb la participació d'una barreja de personatges famosos, i anònims. Després de tants anys de 'Supervivientes', hem pogut veure moltes cares conegudes, altres de noves i algunes que ens han deixat.

'Supervivientes', el programa més hondureny de la televisió

'Supervivientes' va començar l'any 2000 de la mà de Telecinco. En aquesta època es van emetre dues edicions amb concursants totalment anònims. Més endavant, Antena 3 va decidir acollir aquest format i va passar a denominar-se 'La isla de los famosos'.

Un espai on no només vèiem cares noves, sinó que també hi havia personatges famosos. Posteriorment, l'any 2006 va tornar a Telecinco, recuperant el nom inicial i comptant també amb cares conegudes. Des del 2019, comparteixen el format tant Telecincocom Cuatro, creant el concepte de 'televisió transversal'.

Després de tants anys amb nosaltres, hem pogut veure un gran recorregut de personatges de tota mena. Multitud de persones reconegudes a la televisió s'han posat a prova a 'Supervivientes'. Tot i que, lamentablement, alguns ens han deixat.

Foto d'una prova de 'Supervivientes 2022'.
'Supervivientes' ha estat un dels programes habituals de la televisió. | MEDIASET
 

Cal esmentar que tots ells van estar a l'altura de les circumstàncies al reality show de supervivència. Estem segurs que molts no sabies que havien passat pel concurs hondureny més extrem que hem pogut veure a les nostres pantalles.

El record d'aquests concursants que ja no estan amb nosaltres

Sense anar més lluny, la primera persona que recordem, sens dubte, és Mila Ximénez. La sevillana ens va deixar el juny del 2022 amb 69 anys a causa d'un càncer de pulmó. La col·laboradora televisiva va estar allunyada un temps de la pantalla després que li diagnostiquessin la greu malaltia.

Foto de Mila Ximénez col·laborant a 'Sálvame'.
Mila Ximénez va deixar un gran buit amb la seva mort. | Mediaset
 

Mila va participar a 'Supervivientes' l'any 2016 durant tres mesos. La col·laboradora va coincidir a l'edició de personatges com Yola Berrocal, Suso o Steisy. Tota una lluitadora que va acabar convertint-se en una de les finalistes amb 63 anys.

Un altre nom que recordem és el de Blanca Fernández Ochoa. La medallista olímpica se'n va anar de ruta de senderisme per la zona de Cercedilla sense deixar cap rastre. Després de diversos dies de recerca, el seu cos va aparèixer sense vida en un erm muntanyós.

Foto de Blanca Fernández Ochoa.
Blanca Fernández Ochoa també va participar en el famós concurs en els seus inicis. | Cedida
 

Blanca va formar part dels participants de les primeres edicions de 'Supervivientes'. Va concursar a 'La isla de los famosos' l'any 2004 al costat de Bigote Arrocet, Leticia Sabater o Charo Reina, entre d'altres. Lamentablement, es va quedar a les portes de la final, sense aconseguir el primer premi.

Imatge de José Luis Losa agafant en braços a la seva dona Inma Simarro
José Luis Losa estava completament enamorat d'Inma Simarro. | Instagram: jose_luislosa
 

Hi ha, a més, un guanyador de 'Supervivientes' que lamentablement va morir amb 47 anys. Es tracta de José Luis Losa, que a més a més també va guanyar el concurs de 'Masterchef'. Llosa es va emportar el concurs de Telecincoel 2017.

El maig del 2022 saltava la notícia de la mort de José Luis Losa. Tres mesos abans, el febrer del 2022, la seva dona Inma Simarro havia perdut la vida per un infart i José Luis no ho va superar. El guanyador de 'Supervivientes 2017' es va llevar la vida deixant dos fills, Inma, de 25 i José Luis, de 2 anys.

Molts personatges rellevants han passat per 'Supervivientes'

María Pineda és una altra de les persones que han viscut la gran experiència d'aquest gran concurs. Una dona que va saltar a la fama el 1978 després de ser primera dama del concurs Miss Espanya. El 2009 li van diagnosticar un càncer i va estar lluitant contra tot pronòstic fins al 2015, quan va morir.

Captura de María Pineda concursant en el programa 'La Isla de los Famo.S.O.S' l'any 2003.
María Pineda va concursar en el programa 'La Isla de los Famo.S.O.S' l'any 2003. | Atresmedia
 

Ella també va participar en la segona edició de 'La isla de los famosos' el 2003. Va conviure durant mesos amb Marc Ostarcevic, Santiago Urrialde o Vania Millán, entre d'altres.

Cal esmentar que María va quedar en segona posició i va mostrar tota la fortalesa que tenia. L'ex de Joaquín Cortés va ser immune en quatre ocasions i no va ser nominada cap setmana, i va arribar a la final neta.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!