Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Matías Prat Chacón

Matías Prats confirma la notícia més esperada: es casa en mesos

Matías Prats, pletòric després de fer el gran pas amb la seva parella

Matías Prats està pletòric perquè la seva vida ha pres un rumb des de fa uns anys que acabarà amb el seu enllaç nupcial amb la seva parella, Claudia Collado. Una notícia que l'omple de satisfacció i ja compta els mesos perquè es produeixi aquest moment tan esperat.

El presentador de Mediaset, fill del mític periodista Matías Prats, passarà per l'altar ben aviat per declarar-li el seu amor a la periodista d''El Programa de Ana Rosa'. Així, el casament se celebrarà a Catalunya.

I és que com sol ser habitual, l'enllaç tindrà lloc a la terra natal de la xicota per donar-se el 'sí, vull' després més de cinc anys de relació sentimental.

La veritat és que la revista Hola! ha estat la que ha revelat aquesta informació que afecta el presentador d''Informativos Telecinco' a la secció d'Esports.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Matías Prats ja no pot amagar més la notícia del casament

Fa un temps, Matías Prats parlava així sobre la seva xicota, encara que tampoc donava gaires detalls sobre ella. La veritat és que la jove preferia passar desapercebuda malgrat la notorietat mediàtica que té Matías. «A ella no li agraden gaire els focus, així que som molt discrets», sostenia fa un temps.

Imatge de Matías Prats posant en un saló
Matías Prats té una gran il·lusió per passar per l'altar | GTRES

«Ella és periodista, millor que jo, de fet», confessava Matías Prats sobre la dona per qui beu els vents des de fa anys. Després d'aquelles paraules, en què encara no se sabia la identitat de la futura dona de Matías Prats, va sortir a la llum que l'afortunada era Claudia Collado.

Matías i Claudia Collado es casaran d'aquí a uns mesos

La periodista catalana és tota una dona tot terreny als mitjans de comunicació. I és que ha passat per moltes de les televisions més importants del nostre país com el Canal 24 horas, Antena 3, Movistar i La Sexta.

Imatge de Matías Prats i Claudia Collado
Matías Prats amb Claudia Collado, la dona amb qui es casarà d'aquí a pocs mesos | Europa Press

Tanmateix, des de fa un temps, la futura dona de Matías Prats treballa a Telecincoi en només uns mesos contraurà matrimoni amb l'home que els ho ha donat tot aquests anys.

Entre els gustos de la periodista hi ha aquell que comparteix al costat del seu promès: l'esport. Cal ressenyar, a més a més, que al seu moment va treballar com a redactora per a la secció de bàsquet del Futbol Club Barcelona. Així mateix, ha estat exercint les tasques de periodista en altres mitjans esportius.

Matías Prats és feliç amb ella i es casaran molt aviat

La veritat és que el pare de Matías Prats, referent en la comunicació espanyola els últims 50 anys, està radiant. Veu com passarà per l'altar un altre fill. I ho farà després que ho fes la seva filla Marta, cap al setembre del 2021, quan va contreure matrimoni amb Alberto Salas, un reconegut economista.

Ara, la il·lusió de Matías no és cap altra que el presentador d'esports d''Informativos Telecinco' sigui tan feliç com sigui possible amb aquesta dona. I és que ha triat Claudia Collado per passar la resta de la seva vida. Així que, només espera l'enllaç nupcial estigui a l'altura del gran periodista que és el seu fill.

Només queden per ultimar els detalls perquè, tot i que encara no sabem la data definitiva d'aquest casament, la parelleta es donarà el 'sí, vull'. I és que protagonitzaran un dels casaments més esperats per la família Prats, després del que va tenir lloc amb la Marta fa tot just dos anys.