Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de les instal·lacions de RTVE

Una coneguda presentadora de televisió s'obre el cap en un accident

La presentadora ha compartit a les xarxes socials el que li ha passat
Imatge de les instal·lacions de RTVE
La presentadora ha compartit amb els seus seguidors l'ensurt que s'ha emportat | Catalunya Diari

La periodista i presentadora de televisió Francine Gálvez, actual col·laboradora d''Está pasando', el magazín informatiu que presenta cada dia a la tarda Inés Ballester a Telemadrid, va patir el passat cap de setmana una caiguda en bicicleta per la qual va haver de visitar l'Hospital Universitari de San Juan, a Alacant. 

«Literalment m'he partit la crisma»

Francine Gálvez, mítica presentadora de Televisión Española, va compartir al seu perfil oficial d'Instagram un primer post per explicar en quines condicions es trobava. La imatge de la periodista era molt gràfica: «No he pogut començar pitjor l'agost. Un accident ximple amb la bici i no podré oblidar-me del cop perquè literalment m'he partit la crisma», va escriure a la xarxa social al costat d'una fotografia d'ella a urgències amb mascareta i una vena al cap. «Viva de miracle», també va penjar en forma d'etiqueta. 

Presentadora de 'Tribus viajeras' i 'Confianza ciega'

La periodista, cara habitual de TVE — el seu últim programa va ser 'Tribus viajeras', a La 2 — i conductora del mític 'Confianza ciega', que ara pot veure's a la plataforma Amazon Prime, estava de vacances a l'Albufera de València, si ens centrem en la fotografia que va compartir posteriorment ja a casa.

Així tranquil·litzava als seus seguidors: «Amics, no volia preocupar-vos, només advertir dels accidents d'estiu. Si hagués portat casc, no m'haurien posat set punts al front. Em toca tot l'estiu amb turbant», va escriure des del seu perfil personal d'Instagram.