Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

La confessió de Kiko Hernández en el pitjor moment de les seves filles: «T'has passat»

Kiko Hernández entona el 'mea culpa' sobre les seves intervencions polèmiques a 'Sálvame'

Kiko Hernández ha ofert una entrevista a un diari digital i ha parlat en profunditat sobre el seus vessants professional i personal. El tertulià de 'Sálvame' s'estrenarà el mes de febrer com a actor a Torrejón de Ardoz, Madrid, amb l'obra 'Distinto', una obra dirigida per Juan Luis Iborra. Amb el mateix projecte, Hernández també visitarà Palma de Mallorca el pròxim 12 de març.

Segons explica el mateix Kiko, li ve el gust d'actuar des d'abans de participar a 'Gran Hermano'. No ho lamenta, però explica que «havia estudiat doblatge i interpretació amb Fernando Acaso. Després va arribar la tele i vaig començar a encadenar un programa darrere l'altre fins avui», explica.

Kiko Hernández parla del seu nou repte professional per al 2022

Kiko Hernández ha explicat la seva experiència amb detall. Així, «un dia, Juan Andrés (Araque), que és un molt bon amic meu, em va convidar a dinar i també hi havia Juan Luis Iborra. Sense saber-ho, explica, «la trobada va ser un càsting». Al cap de poc temps, em va trucar Araque i em va dir que Iborra volia que fos el protagonista de l'obra que estava preparant i de la qual jo ja havia sentit alguna cosa».

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández debutarà com a actor de teatre els propers mesos amb l'obra 'Distinto' | Mediaset

Kiko té molt clar com s'ha de preparar perquè el seu debut com a actor sigui exitós. Els assajos van començar el mes de gener, fa gairebé un any, ja que, de fet, l'obra s'havia d'estrenar el 2020. Així, el 10 de març «em van confirmar que n'era el protagonista», confessava el madrileny.

De fet, Kiko explica que aquest no és l'únic cas en què podia sortir de la televisió. Havia de participar en una pel·lícula i una sèrie que es van suspendre per la Covid-19, cosa que el va fer creure que havia patit una malastrugança que no l'hi deixava sortir de la televisió.

Però, «per sort, aquest projecte segueix endavant i debutaré l'11 de febrer al Teatre José María Rodero de Torrejón de Ardoz». Ha tingut gairebé dos anys per aprendre's el guió, així que, segons ell, «si no me'l sé, és que sóc molt ximple», deia entre rialles.

Kiko Hernández, contundent: «No vull que vingui ningú de 'Sálvame' a veure'm»

Kiko està tranquil i ho té «tot pensat i controlat», segons ell mateix. De totes maneres, considera que seria absurd «que algú es gastés uns diners per anar a veure algú a qui no suporta. No li trobaria cap sentit», ha dit Kiko amb sinceritat.

Kiko Hernández amb mascareta
Kiko Hernández no vol que ningú de 'Sálvame' el vegi a l'estrena com a actor a l'obra de teatre 'Distinto' | GTRES

Kiko ha estat preguntat sobre si vol que algun company el vegi actuar, i ho té clar. «No vull que vingui ningú, és més, si ve algú de 'Sálvame' i el veig al pati de butaques pararé l'obra». «També he dit a la meva família que no vingui, almenys en les primeres funcions», i tot plegat, segons explica, perquè aquest «és un repte molt important per a mi i no vull que res ni ningú em distregui».

Kiko Hernández admet que s'ha sobrepassat a 'Sálvame'

En aquesta entrevista, Kiko admet que alguna vegada s'ha sobrepassat a 'Sálvame'. «Moltes vegades he pensat, Kiko, avui t'has passat, i durant un temps vaig pensar a tatuar-me al front 'perdó' perquè em passava tot el dia disculpant-me». El problema, segons ell mateix, «és que sóc molt impulsiu i si em busquen, em troben, i si penso que en un assumpte tinc la raó, sóc molt insistent», ha reconegut.

Tornant al seu primer projecte com a actor de teatre, Kiko ha confessat que «entre setmana faré televisió i els caps de setmana, teatre». En aquest sentit, explica que «des que van néixer les meves filles vaig dir que no volia treballar els caps de setmana, i el primer que vaig fer va ser deixar 'Sálvame Deluxe'».